sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Sisustuskuvahaaste: Makuuhuone

Tässäpä esittelyssä meidän makuuhuonetta! Kuvat olen ottanut jo ennen vappua, mutta enpä ole saanut tänne aikaiseksi laitella kuin vasta nyt. Uuden lampun hommasin jokin aika sitten Ikeasta, tykkään kovasti! Uudistukselle ei tullut hintaa kuin 18 euroa, että ei sinänsä kovin paha heräteostos. :) Valaisin on Ikean Ekås-varjostin (musta, halkaisija 34 cm), johon ostetaan lamppuosa johtoineen erikseen. 


Tapetin laitoimme itse viime vuonna, tapetti löytyi alelaarista K-Raudasta. Kerrankin tuuria! :)

Näette nyt paapan tekemän tuolin siinä aidossa käytössään. Tosin nyt on harvinaisen siistiä (pikkuisen vaan stailasin), vaatteet ovat siis tuolilla, eivät lattialla. :D Eivätkös olekin hienosti aseteltuna nuo Ainot ja Reinot? :D Peilin kautta näkyy palanen olohuonettammekin.


Korkeat peilit ovat edellisen asuntomme vaatekaapin liukuovet. Ovat muuten käteviä siirtää, kun niissä on jo pyörät valmiina alla! :) Avartavat mukavasti makuuhuonetta, kun ovat tuossa kulmauksessa. Ja kun vaatehuone on vieressä (ovi oikealla), niin saa mallailla vaatteitakin ihan rauhassa lyhyen välimatkan päässä vaaterekeiltä.2 kommenttia:

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...