torstai 3. toukokuuta 2012

Sisustuskuvahaaste: Matto

Tervetuloa uusille lukijoille! :) 

Vielä on tämä ilta aikaa osallistua arvontaan! Huomenissa sitten kerron voittajan. Tittididiididiiiii! Jännitys tiivistyy! :) Klikkaa itsesi arvontaan tästä.Minä aloitan "jo" kolmannen viikon sisustuskuvahaasteessa! :D Tällä kertaa esittelen meidän olohuoneen maton. Nyt kun rupesin miettimään, niin meillä ei kovin montaa mattoa olohuoneen lisäksi olekaan. Keittiössä on pöydän alla, miehellä työhuoneessa ja eteisessä käytävämatot. 

Makuuhuoneeseen en ole laittanut mattoa, enkä työhuoneeseeni, koska minua rupeaa yskittämään ja nenä kutiamaan hirveän helposti, jos on paljon tekstiileitä niissä huoneissa, joissa paljon aikaa vietän. Vaikka minulla ei ikinä mitään pölyallergiaa ole todettukaan. Siksipä oli viisasta ostaa olohuoneeseen kauan haaveilemani nukkamatto! Nyt nenää kutittaa vain silloin, kun katson telkkaria! :D

Saimme maton vanhemmiltani vuosi sitten tupaantuliaislahjaksi, kyseessä on tummanruskea korkeanukkainen Gåser-matto Ikeasta, jos oikein muistan.


2 kommenttia:

  1. Hohoo, juuri tänään itsekin jaoin sisustuskuvahaasteen Maton ja kas, sehän onkin melkimpä samanlainen kuin sinulla! Liityin myös samalla lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katopas niin olitkin postannut samasta aiheesta! :) Kävin blogissasi ja jäin lukijaksi oitis, kiva blogi sinulla! :) Ja sinullakinko on ollut juuri synttärit? Minullekin tuli vuosia lisää viime sunnuntaina.

      Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...