sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Vappukoristeluita

Olen nyt ollut hetken blogipimennossa, en ole ehtinyt lukemaan teidän kaikkien kirjoituksia muutamaan päivään. Harvinaista! Yleensä luen uusimmat kirjoitukset päivittäin, koukussa blogistaniaan kun olen! :) 

Tervetuloa kaikille uusille ihanille lukijoille, Googlen lukijoihin ja Facebookiin, jee!! :)

Mutta teen tässä välissä nyt pikapostauksen, kun olen niin innoissani täällä koristellut vappua varten. :) Minulla on tänään synttärit, joita juhlimme ystäviemme kanssa jo eilen. Halusin koristella huushollia kemuja varten ja samalla koristeet säilyvät vappuun asti. Eli mitäs muutakaan kuin ilmapalloja ja serpentiiniä! :) Ostin metallinhohtoisia ilmapalloja, tosi kivan näköisiä!

Serpentiiniäkin ostin, sitä perinteistä värikästä paperiserpentiiniä. Sitten totesin, että illalliskattauksen (kuvia tulossa myöhemmin) värimaailmaan ne tsiljoona sateenkaaren väriä nyt eivät ainakaan sovi. Keksin kähertää valkoista lahjanauhaa ja sain valkoista tee-se-itse-serpentiiniä! :) Kattaukseen kähersin vielä hopeanväristä lahjanarua.

Ei muuta kuin hauskaa vappua kaikille! :)

Ja muistakaa osallistua synttäriarvontaani, klikkaa tästä! :)

Keittiön lamppu sai koristeita...

...samoin olohuoneen kirjahylly. Tuo vaalea pallo on muuten ihanan helmiäisen sävyinen!
Inspiraatio iski myös keittiön ja kylppärin ovien koristeluun. :)
Väreihin sopivia palloja niskaansa saivat myös taulut...

...ja anopin meille kutoma hääryijy. Tässä pallosatsissa oli mukana alun perin myös hieno vihreä pallo, mutta sen onnistuneesti poksautin rikki. :)

4 kommenttia:

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...