tiistai 24. huhtikuuta 2012

Sisustuskuvahaaste: Tekstiili

Jee, uusia lukijoitakin on tullut mukaan sekä tänne että Facebookiin! Lämpimästi tervetuloa seuraamaan mun höpöttelyitä! :)

Ihana ihana Valua Kuvasa antoi minulle Kaunis blogi -tunnustuksen. Suuret kiitokset! <3 <3 <3 Nämä tunnustukset ovat aina niin mahtavia ja antavat hyvän mielen. Ilmeisesti siis sitä jotain tekee edes jotenkin "oikein", kun blogini on tunnustuksen arvoinen. :)
Kaunis blogi -tunnustus on tarkoitettu alle sadan lukijan blogille ja se olisi syytä jakaa viidelle blogille eteenpäin. Olen kertaalleen tunnustuksen jakanut eteenpäin, joten en nyt tähän tee uutta listaa. En nimittäin enää halua käydä sitä valintaprosessia suosikkiblogeistani läpi! :) Siksi teinkin vähän pidemmän listan silloin, kun en todellakaan osannut rajata vain viiteen blogiin! :) Täältä voi käydä lukemassa aiemman postaukseni.

Sitten tuohon varsinaiseen otsikon aiheeseen. Otin jo tätä varten kuvan olohuoneen matostamme, mutta sitten hokasin lukea sisustuskuvahaastetta eteenpäin, ja siellähän on oma matto-aiheensa. Säästän sen kuvan sitten myhöhemmäksi! :)

Olen jo ennemminkin julkaissut kuvia kankaasta, jolla verhoilin kaksi nojatuoliamme. Ja julkaisen niitä kuvia nyt uudelleen, koska tykkään vain niin kovasti siitä kankaasta! :)Enpä kuitenkaan malta olla esittelemättä muutamia muitakin lempitekstiilejäni. Seuraavissa kuvissa siis tekstiilejä makuuhuoneestamme, lempipyyhkeeni Luhdalta (ihanan pehmeät ja muhkeat!), sekä yllättäen koukerokuvioinen tyyny :) ja työhuoneeni verhot. Ai miten niin tykkään koukeroisista kuvioista, mustasta ja turkoosista... :D Mukavaa viikon jatkoa!
2 kommenttia:

  1. Hei, mun blogissa on sulle tunnustus! :) http://littlebigthings-littleb.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee, ihanaa! Paljon paljon kiitoksia, käynpäs kurkkimassa! :)

      Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...