torstai 12. huhtikuuta 2012

Hullut päivät!!!!



Siis en minä innoissani ole ollenkaan, eeeen... :) Muistaakseni taisin jättää Hullut päivät Stockmannilla jopa väliin viime syksynä. Nyt iski kauhea himo päästä sinne sekoilemaan ryysikseen! Pitäkää ihan rauhassa hulluna, sitähän se onkin. :)


Kävin kuvastoa läpi ja löysin sieltä mahdollisia sijoituskohteita. Pitäkää nyt peukut ja varpaat pystyssä, etten näitä kaikkia sieltä roudaa kotiin mukanani! Siinä tyhjentyisi pankkitili pikkuisen liikaa... :D

Olen käyttänyt Cliniquen kasvojenhoitotuotteita jo monen vuoden ajan. Ja yleensä hamstraan niitä laivoilta, ulkomailta/lentokentiltä tai Hulluilta päiviltä. Nyt näyttäisi olevan Hullujen päivien vuoro. :)



Muistaakseni viimeisimmässä Trendi-lehdessä mainittiin, että kietaisumekko sopii jokaiselle vartalolle. Olen aika lailla samaa mieltä. Vaikka kroppani ei se kaikista pikkuruisin ole, uskallan käyttää kietaisumekkoja, jotenkin se malli on vain hyvä! Joten tottakai iskin sitten silmäni tähän Michael Korsin mekkoon, olisi aikas tosi hyvännäköinen... Toivottavasti koot vain eivät lopu 40:een. :D




Tästä mekosta taas en kyllä tiedä kokeilematta, sopiiko minun vartalolleni. Pitää katsoa, osuuko tuo isohko rypytys oikeaan kohtaan, eikä vaikka juuri sen the mahamakkaran yläpuolelle, jolloin mekko saa näyttämään siltä kuin olisi 8. kuulla raskaana. Tai vaihtoehtoisesti tekeekö tuo rypytyksistä tuleva laskostettu kangasvyöry pienestä sievästä takapuolestani hehtaarihallin. Testaamaan siis! :)




Voisikohan ikkunoidenpesu olla edes teoriassa vähän kivempaa, jos siinä pesimessä olisi tuommoinen kukka? :D




Kylpyhuoneenkin ilmettä voisi vähän piristää... :) 






Lankoja tarvitsee aina... :)




Kartellilta taas noita ihanuuksia... Mutta kun en keksi niille paikkaa, eivätkä oikein sovi meidän runsaan dramaattiseen mummosisustukseen. Mutta saahan sitä ihastella ja you never say never... :D




Akateemisen puolella voisi myös piipahtaa hankkimassa vähän lisää kirjahyllyn täytettä. Nuo valokuvausopukset kiinnostaisivat ja myös kesää ajatellen tuo Essi Avellanin Matka Champagneen -kirja.






Katsoin ensiksi, että onpas kiva mekko! Ja ylläripylläri, sehän on Desigualin!!! :D Pitäisikö jatkaa fanittamista, kun takki kerran jo on. :)




Näkemisiin Stockalla ensi viikolla! :) Mukavaa ja aurinkoista loppuviikkoa!

9 kommenttia:

  1. Mä kans kuolasin tota Korsin mekkoa, ja voihan piru jos koot on vain "kukkakepeille" niin perhana. ;)

    VastaaPoista
  2. Kietaisumekko näyttää kivalta, mutta on minulle pois kuvioista; leikattu ja vähän oudon muotoinen polvi ei ole ihan tyylikkäin, joten helma on aina vähän polven alapuolella... täytyy tutkia nuo sivut.

    Mokoma Stocka tiputti minut exclusive-tasolta (en edes tiedä, miksi sain kortin, omat stocka-ostokseni eivät koskaan ole olleet kovin korkeita...), varsinkin ilmaisen tunnin parkin menetys kirpaisi, vaikka toimisto ja työpaikan parkkipaikka eivät kaukana Stockalta olekaan. Parkki vain oli tosi kätevä, jos piti pikkuisen vaaan pyörähtää Stockalla ja päästä nopeasti jatkamaan matkaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon kovasti, että mekko sopisi minulle, sen verran ihana on! :) Melkeinpä muuten mekosta jo näkee, sopiiko omaan kroppaan, mutta tuon pituuden saa aina kyllä tarkistaa. Pidetään siis peukkuja! :)

      Voi höh sentään! Olen myös haaveillut tuosta exclusive-tasosta just tuon ilmaisen tunnin parkin takia, ja olisihan siellä tietty muitakin etuja. :) Mutta en ole koskaan sille tasolle yltänyt, ihme kyllä. :D Harmi, että nyt sillä lailla keksivät tehdä!

      Poista
  3. Oi kun paasiskin vahan pøllyttamaan:) Toi sininen mekko on kiva ja toi hengetøn tuoli:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä pikaiseen lennähdät tänne päiväksi pariksi hulluttelemaan! :) Noita Kartellin tuoleja kyllä ihailen... Pitäisi vaan uusia koko huushollin tyyli, jos meinaisin niitä ikinä saada. Ei kai siinä, sisustus vaan uusiksi! :D

      Poista
  4. Oi, täällä odotellaan jo Hullareita innolla ;)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...