torstai 5. huhtikuuta 2012

Tarina unelmien kevättakin metsästyksestä

Olipa kerran yksi vapaapäiväläinen, joka painui bussilla Helsingin keskustaan ihan vain käveleskelemään. Kummasti hänen askeleensa suuntautuivat Aleksanterinkadulle, sille kuuluisalle shoppailukadulle...

Ja sitten löytyi uusi ihana vaatemerkki, Desigual, josta en ollut aikaisemmin kuullutkaan. Upeita printtejä! Tosin jopa minunkaan rohkeuteni ei riitä pukeutumaan kaikkiin heidän vaatteisiinsa, vaikka värikkyydestä tykkäänkin. Mutta saahan niitä ihastella! :)

Sitten se löytyi. Unelmieni kevättakki, Desigualin Vicky-takki! Ja oikea kokokin!

Kuva: www.desigual.com

Ei kun sovituskoppiin sovittamaan. Takki istui täydellisesti päälleni ja oli rakkautta ensisilmäyksellä! Mutta hinta latisti tunnelmaa, 179 euroa... Pyörin takki päälläni sovituskopissa varmaan 10 minuuttia ja mietin mitä tekisin. Mutta en vain millään raaskinut maksaa takista niin paljoa. Vein takin takaisin rekkiin ja hyvästelin sen hartaasti.

Kuva: www.desigual.com

Yön yli nukuttuani päätin mennä hakemaan takin, maksoi mitä maksoi. Menin tämän ketjun toiseen liikkeeseen, joka oli lähellä työpaikkaani. Mutta heidän liikkeessään ei ollutkaan Desigualin vaatteita! En saanut takkia. Ajattelin, että se on sitten kohtalo...

Kuva: www.desigual.com

Töistä kotiin palattuani illalla ihan vain yhtäkkiä ajattelin googlata Desigualin, missä merkkiä myydään. Ihan vain vähän katsella eri verkkokauppoja... :) Desigualin omassa nettikaupassa takki maksaa vain 99 euroa, mutta arvatkaapas toimittavatko Suomeen. Noup... Mutta vihdoin löysin kuin löysinkin etsimäni takin! Ja mikä parasta, postikuluineen 40 euroa halvemmalla kuin Suomesta olisin ostanut! Sitten kuuluikin vain pari kliketiklik-ääntä ja takki oli matkalla minulle. :D

Tilasin takin brittiläisestä Mayhem-verkkokaupasta. Muutenkin aivan ihania tuotteita heillä ja laaja valikoima Desigualia. Ihan uskomattoman nopea palvelu! Tein tilauksen perjantaina aamupäivällä, kunnes jo illalla sain viestin, että pakettini on lähetetty. Eilen keskiviikkona hainkin takkini jo postista! Jeeeee, nyt kevät lämpimine säineen voisi jo tulla!!! :)


*** THE HAPPY END ***

16 kommenttia:

  1. Hauska takki!

    Itselläni on helmikuussa ostettu keltainen lyhyt Gapin takki ja postissaon vielä tulossa trenssimäinen Bodenin takki, pari astetta lämpimämpääsaisi vain olla, jotta saisi ne käyttöön. Edelliset kevyemmät takit ovatkin vuosien takaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, saisi muutaman asteen vielä ilmat lämmetä! Tänään tarkenin mennä jo kevättakilla töihin, mutta meninkin autolla oven edestä oven eteen. :)

      Poista
  2. Tämä oli tuttua, ettei heidän oma verkkokauppansa toimita Suomeen. Tosin nuo vaatteet ovat liian rajuja makuuni, joten en mitenkään himoitse niitä. Tuo valitsemasi takki ei ole liian värikäs, vaan se on todella kaunis ja sopivan pirteä. Todella ihana minusta! Ostin juuri värilliset silmälasien sangat, joten sen verran olen päästänyt irti "värittömyydestä", etten käytä pelkästään mustia rillejä.:D Kokomustaa trenssiä käytän kyllä.

    Ostin pari vuotta sitten Stockalta normaalihinnalla kevättakin ja se saa kelvata vielä tänäkin keväänä. Lisäksi on pari nahkatakkia, joten minulla ei ole toivoakaan saada täksi kevääksi uutta takkia, kun entiset ovat täysin uudenveroisia. Viime keväänä ostin myös valkoisen reilun 100 euron kevättakin, jota en sitten käyttänyt kertaakaan. Siinä on vielä laputkin kiinni. Joku tyhmä päähänpisto sekin ostos... Mutta kenkäkauppaan on päästävä ostamaan uudet kävelykengät. Entiset ovat jo ihan kamalia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vain! Kyllä sinullekin vielä värejä saadaan, jos kerran jo silmälasisi ovat värilliset! :) Minulla oli onneksi lupa hankkia uusi takki, koska minulla oli ennestään vain yksi musta trenssitakki. Nyt on sitten toinen, mutta kukkaprinteillä. :) Kivoja kenkäshoppailuita! :)

      Poista
  3. MAHTAVAAAA!!!!! Oli hyvä, että harkitsit! Ihanan onnellinen loppu. :) Ja hemmetin upea takki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kerrankin tosiaan maltoin mieleni, enkä pätkäyttänyt ostaen heti. Onneksi odotus palkittiin! :)

      Poista
  4. Voi kun on kaunis takki!! :)
    Sait sitten edullisestikin sen vielä. Nyt saa keväiset säät tulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Maltoin kerrankin odottaa, usko tai älä! :D Nyt vain toivotaan muutamaa astetta enemmän lämmintä, niin voi ruveta käyttämään takkia.

      Poista
  5. Yritin laittaa toisen kommentin tuonne edellisen perään, mutta se ei lähde vaan jumittuu... Yritän vielä kerran tänne viestiketjun hännille.:) Unohdin nimittäin kehua älykästä taktiikkaasi käydä kaupassa sovittamassa takkia ja sitten jäädä harkitsemaan. Sinulla oli oikea koko tiedossa ja helppo siis tilailla netin kautta. Viisasta.

    Joku "väritauti" minulle on tosiaan tullut. En ole vielä saanut niitä uusia laseja, kun ne ovat teetettävänä, mutta joku hetkellinen mielijohde oli tilata värilliset sangat. Jos sitten tulenkin katumapäälle, on minulla tallella vanhat mustat pokat. Mieheni oli ihan innoissaan, kun näki, mitkä kehykset valitsen. Hän tykkää väreistä ja toivoi, etten taas ostaisi mustia pokia.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännä juttu, mikäköhän siinä kommentoinnissa oli! Onneksi onnistui tänne kuitenkin.

      Sanotaanko näin jälkikäteen, että taktiikka oli viisasta, mutta ei kyllä todellakaan etukäteen suunniteltua. :D Yleensä vain menen ja pamautan haluamani sen enempiä miettimättä, tässä kohtaa kävi joku tilapäinen mielenhäiriö. :D

      Onnea uusille laseille, on varmasti kivaa kokeilla jotain uutta! :) Minäkin kyllä uusin tyyliäni optikon ehdottamana viime syksynä, kun hommasin semmoiset isot "hipster"-lasit. Ensiksi katsoin optikkoa kuin tärähtänyttä, muta sitten totesin, että lasit sopivatkin minulle hyvin. :)

      Poista
  6. Ostin tuon saman takin Barcelonasta, siellä hintana tosiaan oli se 99 € (ES/PT hinnat on edullisemmat kuin muualla Euroopassa). Ihana takki tosiaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli taidan haluta lomalle Barcelonaan mahdollisimman pian, että pääsen shoppailemaan sinne Desigualia halvemmalla! :) Tykkään kyllä takista niin kovasti! :)

      Poista
  7. ...ja minä en osannut rationalisoida kyseisen takin ostopäätöstä itselleni kun kaapissa roikkuu jo pari mustaa kevättakkia entuudestaan. Sen sijan päädyin vähän erilaiseen ehkä enemmän "Desigualmaiseen" kevät-/syystakkiin, joka käy leudommilla talvikeleilläkin. Hinta Barcelonassa alle 100 euroa.

    http://mustikkasmoothie.blogspot.com/2012/03/desigual-sydameni-vei.html

    Onnea hyvästä takkivalinnasta! Hauska mutta tyylikäs.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! :) Mulla oli vain yksi kokomusta trenssi kaapissa entuudestaan, niin tämä eroaa siitä kuitenkin niin merkittävästi kukkaprintillään! :D Oi kun oli upea takki sinullakin! Desigualin vaatteissa on kyllä sitä jotakin.

      Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...