keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Sisustuskuvahaaste: Somisteita

Keksinpäs, että saan kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kun yhdistän jutun Piirongista ja sisustuskuvahaasteen somisteista! :) Kävin nimittäin vihdoin joku aika sitten Senaatintorin laidalla olevassa Piironki-sisustusliikkeessä. Olen putiikista monesti lehdistä lukenut, mutta en vain ole saanut aikaiseksi mennä käymään. Ihan hyvä, että olen pitkittänyt käyntiäni, voi jatkossa nimittäin tulla vähän kalliiksi nuo keskustassa käynnit...

...siis ihan taivaallinen kauppa!!! Haahuilin siellä varmaan puoli tuntia ihan vain ihailemassa ja yrittämässä päättää, että en ihan sadoilla euroilla kuitenkaan ostaisi kaikkia ihania tavaroita. Loppuviimeksi selviydyin ulos suht edullisesti, vain muutaman kympin ostoksilla. En vain millään keksinyt paikkaa esimerkiksi upealle isolle kannelliselle metallilaatikolle, joka olisi nostattanut loppusummaa vähäsen. Ainahan voi tietty palata takaisin... :)

Tässä muutamat ostokseni! Lisäksi ostin kivan kenkäkortin ja ihanan lankakerän, josta voit joskus tehdä jotain ihanaa... :D Niin ja kaikki muuten olivat alennuksessa paitsi tuo "I'm not bossy..." -kyltti ja kenkäkortti!


2 kommenttia:

  1. Aivan mahtava teksti tuo I´m not bossy... Sopisi kivasti minun luonteeseeni ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan sitten varmaan aika samantyyppisellä luonteella varustettuja, sopii nimittäin varsin hyvin minuunkin! :D

      Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...