H Y V Ä Ä P Ä Ä S I Ä I S T Ä K A I K I L L E ! :)
Meillä otettiin vähän förskottia (suom. etumatkaa tms.) pääsiäisen juhlaruokailuun pitkäperjantaina brunssin muodossa. Eikös periaatteessa pitkäperjantaina pitäisi vielä "kärsiä" ja paastota ja juhlaruokailla sitten vasta pääsiäislauantaina tai -sunnuntaina? No, i alla fall, porukkaa kokoontui meille nyyttärimeiningillä ja saatiin pöytä oikein mukavan koreaksi! :)
Menu oli melko lihaisa. :D Kuten kuvasta näkyy, oli bratwurstia, salamisnackseja, lihapullia nepalilaiseen tyyliin, makkaramunakasta... Lisäksi juustotorttua, perunasalaattia, raitajuuri-vuohenjuusto-vihersalaattia, focaccia- ja jälkiuuniruisleipää. Ja tottakai kuohuviiniä. Näihin kuviin eivät valitettavasti kerenneet myöhemmin paikalle saapuneet murea kalkkunarulla ja taivaallisen hyvät kevätkääryleet. :)
Olivat muuten nuo lihapullat hyviä! Mahdoton potku niissä oli mausteiden puolesta, mutta ei liiaksi, joten olivat erittäin maukkaita. Salaattiin laitettiin vihreiden lisäksi paistettua raitajuurta, marinoitua punasipulia ja raastettua vuohenjuustoa.
Focaccia-leivästä tuli muuten ihan sairaan hyvää! Ohje otettiin Glorian Ruoka & Viini -lehdestä. Voisinkin laittaa ohjetta tännekin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kivasta kommentistasi! :)