torstai 18. elokuuta 2011

Reissuja Ikeaan

Ikea on kyllä sitten mahdoton paikka kaltaiselleni shopaholicille, varsinkin jos siellä käy kaksi kertaa samalla viikolla.

Ekalla reissulla tällä viikolla kaverin kanssa menin sinne a) ihan vaan seuraksi ja b) hankkimaan lisää ruuveja jo olemassa olevaan, mutta vielä varastoinnin jälkeen kasassa olevaan Expedit-hyllyyn. Tämän reissun lopputuloksena roudasin kassillisen kaikkea pikkusälää kotiin, mutta en tietenkään ruuveja. No okei, juuri ne ruuvit olivat loppuneet, toimittavat kuulemma suoraan kotiin ne. Mutta ostin kuitenkin vaan muutaman jutun ja tarpeellisia kaikki! :) Esimerkiksi pari uutta aluslakanaa ja nämä kivat muoviset salaattiottimet punaisena. Meillähän ei ole moniakaan salaattiottimia jo ennestään laatikossa...


Tällä samaisella ekalla reissulla iskin silmäni ihanaan punaiseen metallilankakoriin, jonka päätin hankkivani hedelmäkoriksi. Mutta vasta kotimatkalla tajusin, että unohdin etsiä korin käsiini sitten loppuviimeksi! Ihastelin sitä monessa paikassa yläkerran huonekalunäyttelyssä, mutta en sitten enää muistanut sitä alakerrassa, missä kaikki tilpehöörit ovat. Mutta onneksi menin taas Ikeaan anopin seuraksi tänään, niin pystyin korjaamaan tapahtuneen ja antamaan yhdelle ihanalle punaiselle korille uuden kodin. :) Näitä oli saatavana myös valkoisena.


Ja kuten ehkä jostain voi päätellä, piristän meidän muuten valkoista keittiötä punaisilla yksityiskohdilla. :) Tänään toisella Ikea-reissulla en mahtanut itselleni mitään, vaan ostin neljä punaista juomalasia. Olivat kerrassaan niiiiiiiiiin söpöt ja hyvännäköiset ja vain 1,95 €/kpl! :)


Tärkeimpänä kuitenkin OIKEASTI hyödyllisenä :) löytönä bongasin makuuhuoneeseemme uudet verhot. Tuskailin Makuuhuoneen verho-ongelma -postauksessa itse toteuttamiani verhoja, joihin en nyt sitten olekaan tyytyväinen. Mutta nämä tummanvioletit verhot ovat tosi kivat, ja meinaan ripustaa ne sillä tavalla keskeltä solmittuna, niin kuin aiemman postauksen kuvissani oli. Verhot muuten näyttävät livenä paremmalta kuin tässä kuvassa. Oikeasti pinta on "elävä", vähän muistuttaa ehkä silkkikankaan pintaa. Ja pidikkeissä on kaunis kullanvärinen kirjailu.

Mutta kivaa oli taas käydä Ikeassa moneenkin otteeseen hypistelemässä kaikkea! :)


Kuvat www.ikea.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...