sunnuntai 7. elokuuta 2011

Uusi harrastus: sisustuskuvia

No niin, nyt olen onnistunut koukuttamaan itseni kurkkailemaan toisten koteihin. Tosin myytävänä oleviin! :) Emmas designbloggin kautta löysin tieni tukholmalaisen kiinteistövälitystoimisto BOsthlmin sivuille ja siellä olen nyt viihtynyt jo hyvän aikaa tutkimassa myytävänä olevien kotien sisustuksia. Aika hauskaa hommaa! Pitää ottaa haltuun nyt nämä tukholmalaiset asunnot ja siirtyä sitten vaikka Kiinteistömaailman sivuille. Ideoita täältä kyllä näyttää löytyvän sisustukseen! Ja varsinkin pääsen kommentoimaan sisustusratkaisuja, mielipiteitteni esittämisessä olen aina ollut hyvä. :D Jatkossa on siis tiedossa paljon kuvia toisten ihmisten asunnoista minun kommenteillani varustettuna. :)

Kaikki kuvat www.bosthlm.se.

Tällainen keittiöhän olisi u.p.e.a. Mutta mihin ihmeeseen täällä asuvat laittavat kaikki astiat ym. tavarat? Täytyy olla joku kaappi tuolla nurkan takana jossain, ei vain näy kuvassa... :) T. nimim. tsiljoonan kipon omistaja

Aika kiva idea hankkia tikkaat ja sitten laittaa esille kauneimmat kenkäparit! Ei kun tikkaita etsimään. Eikä lamppu ikkunallakaan ole pahannäköinen ollenkaan. Ihana!

Valkoinen ei ole minun lempivärini, vaan tykkään enemmän värikkäästä sisustuksesta, niin kuin blogin nimikin jo kertoo. :) Mutta tässä on ovelasti toteutettu kylpyhuoneessa vino laatoitus. Saa valkoisetkin laatat näyttämään hyvältä, kun laatoituksessa on joku juttu. Hieno! Mustat raidatkin ryhdistävät mukavasti kylpyhuoneen ilmettä.

Oih, mikä parveke... Niin simppelisti toteutettu ja niin niin niin hieno. Ai että. Okei miinusta se, että pitää koko ajan olla naapureiden kyylättävänä sisäpihalla, että se siitä rentoudesta. Mutta tyylikäs on... :) Muissa kuvissa näkyi vielä, kuinka parveke on myös valaistu pimeällä ja jos en ihan väärässä ole, seinässä lampun vieressä oleva härveli taisi olla lämmityslaite. Luksusparveke!

Aikas kiva keittiö. Tällaisen huolisin itsellenikin, valkoisesta väristä huolimatta! Tai meillähän on omassa kodissa valkoinen keittiö. "Värittömyyttä" aluksi vierastin, mutta kummasti sitä saa aikaan yhdellä värikkäällä seinällä, värillisillä keittiöpyyhkeillä ja pannulapuilla, tummalla ruokaryhmällä jne. :) Kuten tässä kuvassa vihreä hyvänä tehostevärinä.
Jospa sitä joskus sitten saisi tällaisen terassin itsekin, unelmalista kasvoi jälleen. :)

2 kommenttia:

  1. Vinkistäsi menin seikkailemaan Bosthlmin sivuille ja eihän tässä malttaisi töihin lähteä kun niin paljon kaikkee kivaa ihasteltavaa löytyy! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanopa! Noille sivuille on pikkuisen paha eksyä, kun siinä se päivä sitten meneekin! :D

      Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...