sunnuntai 28. elokuuta 2011

Vilahduksia keittiöstä

Innostuin kuvailemaan meidän keittiössämme ja kameraan tallentui parhaimpia kohtia keittiöstämme, joista tykkään erityisesti. Tässäpä niitä sitten, enemmittä puheitta! :)


Yhdellä seinällä keittiössämme on edellisen asukkaan valitsema värikäs tapetti. Aluksi meinasin saada slaagin joka kerta katsoessani sitä, mutta nyt silmäni ovat tottuneet ja jopa tykkään siitä tosi paljon! Saanpa aiheen shoppailla kaikkia pieniä kivoja punaisia juttuja koristeeksi muuten valkoiseen keittiöön. :) Ystävältäni lahjaksi saadun taulun yläpuolella on kello, jonka isoisäni on tehnyt vanhasta "savikiekosta".


Tämä hieno talouspaperiteline piti roudata kotiin Irlannin reissultamme, vaikka se on täyttä rautaa ja painaa varmaan kilon pari. Onneksi mieheni matkalaukussa oli tilaa lentokoneen painorajoituksen suhteen. :)


Nyt näette uuden punaisen Ikeasta kotiutetun hedelmäkorini käytössä! Sinne mahtuu oikein mukavasti hedelmiä. Pari vuotta sitten viimein sorruin Pentikissä hankkimaan kipot sipulille ja valkosipulille, olin nimittäin sitä ennen jo monta kertaa ennemmin niitä katsonut sillä silmällä. Kippojen kannet sopivat täydellisesti meidän puutason väriin! :)


Viime joulukuussa Vanhan Ylioppilastalon joulumyyjäisistä löytyi tämä suodatinpussipidike. Siinä on jotain ihanaa krumeluuria, mistä tykkään kovasti!


Ruokapöydän päässä ikkunan vieressä on vaihtuva näyttely erilaisia asetelmia. Tai tämä näyttely nyt on ollut jo jonkin aikaa ja vaihtuu sitten, kun inspiraatio iskee. :) Sinisellä Pentikin vadilla on Waneeriwerstas Wimmin tekemät puiset kynttiläjalat ja "koristekivet". Wimmin tuotteet ovat kerrassaan upeita, yksinkertaisen tyylikkäitä! Minulle on niitä kertynyt jo monia, eikä loppua näy, kun keksivät koko ajan kaikkea uutta kivaa. Rahapuun ruukku sopii hyvin keittiömme väritykseen, mutta saintpaulialle piti virkata taas koristesuojus.


Tapettiseinällä meillä on kirjahyllyvitriiniyhdistelmä, joka kätkee sisäänsä keittokirjallisuuden, viinipullot, viinilasit yms. Hyllyn päälle on kätevä laittaa kaikkia nättejä astioita, kuten nämä Pentikin lasiset tarjoiluastiat. Takana on sisareltani lahjaksi saamani hieno Sagaformin "keikkuva karahvi".


Yhdellä kirjahyllyn hyllyllä toiveikkaana odottavat useat toistaiseksi tyhjät hillopurkit, jotka kyllä täyttyvät, kunhan hillontekoinspiraatio iskee tässä jossain vaiheessa syksyä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...