keskiviikko 3. elokuuta 2011

Suklainen parafiinihoito jaloille...

...AAAAH!!! :) Sain ystävältäni synttärilahjaksi hemmottelutuokion Kauneushoitola Blue Lagoonissa Kampin kauppakeskuksessa Helsingissä. Ihana kokemus, jalkani eivät pitkään aikaan olekaan olleet näin ihanan pehmoiset!

Kuvia en räpsinyt kintuistani, mutta kerronpa tässä nyt hieman sanallisesti hoidosta. Ihan ensiksi hoitaja suihkutti jalkoihini pesuliosta, mikä oli kyllä tarpeen kun suoraan kaupungin pölyistä sandaalit jalassani tulin. Seuraavaksi hän hieroi jalkoihini kosteusvoidetta. Hieronta tuntui tosi hyvältä, en olisi ikinä uskonut! Kutian nimittäin jalkapohjista ihan hirvittävän paljon... :)

Sitten hoitaja haki vadin, jossa oli taivaallisen hyvälle tuoksuva lämmin suklaaparafiiniseos. Sinne koipiani dipattiin muutaman kerran ja lopuksi vielä tarkistettiin, että joka paikassa nilkoista varpaisiin ainetta oli. Sitten muovipussit tiiviisti päälle ja vielä pyyhkeet muovien päälle ja jalkani hautuivat vartin verran paketeissaan.

Tuoksu oli siis oikeasti... Voi että sentään, suklaata! Arvatkaapas tuliko himo siellä kökötellessäni. :D Jalkojen hautumisen ajaksi sain kahvia ja lehtiä luettavakseni. Ihana lepohetki keskellä päivää!

Suurin piirtein 15 minuutin päästä tarpeeksi muhittuaan paketit avattiin. Suklaaparafiini olikin hieman jähmettynyt paketin sisällä, joten sen sai helposti kuorittua pois jaloista. Sitten olikin kiva laittaa nätit ja pehmoiset jalat sandaaleihin ja lähteä kotiin! :)

Niin ja itselläni oli lakat varpaankynsissä jo entuudestaan, eikä lakkauksen käynyt kuinkaan hoidossa. Vinkiksi vain tämä pikku tiedonmurunen.

Suosittelen hoitoa lämpimästi! :)

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa ihanalta! Voi kun pääsiskin jalkahoitoon taas, se on kyllä niin mukava rentoutushetki päivään! :)

    VastaaPoista
  2. Suosittelen! :) Ihmettelin oikein, kun ei kutittanut enempää, vaan oli ihanaa hemmottelua! :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...