sunnuntai 14. elokuuta 2011

Toteutettavissa olevia sisustusideoita

"Toteutettavissa olevia" -luonnehdinta siksi, että näiden kuvien ideat olen suunnitellut itse toteuttavani, eikä esteeksi tule budjetti tai taidot, että pitäisi ammattiremonttireiskoja palkata. Mukana toki myös pari kateellisuuskuvaa, joissa kyllä saattaa budjetti tulla vastaan. :)

Kaikki kuvat www.bo-laget.se.

Tuunattavat tuolit:

Kyllä, tuolientuunausprojektini on edelleen kesken... :) Vakaa aikomukseni on kuitenkin maalata toisetkin pari jakkaraa mustalla maalilla. Aion myös maalata neljä entistä ruokapöydän tuolia mustalla ja verhoilla niiden istuinosan mustavalkoraitaisella kankaalla. Tässä kuvassa näkyy kivasti takaa päin tavoitteeni tuolien kanssa. Tosin ajattelin kyllä laittaa kankaan tuoliin pystysuoraan eikä vaakaan niin kuin kuvassa.Kylpyhuone:Minua on pitkään vaivannut kylpyhuoneemme takaseinä, sen pinta ei ole maailman tasaisin ja kolot hyppivät ikävästi silmilleni aina kun sinne päin vilkaisen. Kun ei millään jaksaisi/viitsisi ruveta tasoittelemaan pintaa ja mitä kaiken maailman ilmoituksia sitä pitäisikään siitä hommasta isännöitsijätoimistoon tehdä, kun on kylpyhuoneesta kysymys, niin keksin ylläolevasta oikeanpuoleisesta kuvasta ratkaisun. Etsin jostain jonkin ison julisteen, kehystän sen ja isken sen seinään peittämään kolot. Jee!!! :) Vasemmanpuoleinen kuva on ihan vain kateellisuuskuva. :)

Alapuolella oleva kuvahan on ihan selkeästi vain stailattu kuvausta varten. Tuo kynttiläjalkahan on muuten tosi kätevä vaikka suihkussa ollessa. :D Mutta oikeasti, voisiko jokin kasvi selviytyä ikkunattomassa kylpyhuoneessa? Pitääkin marssia kukkakauppaan ja tiedustella asiaa. Meidän kylppärissä sinne kaapin päälle sopisi nimittäin tosi kivasti joku viherkasvi. Monissa selaamissani kylpyhuonekuvissa näkyi kyllä viherkasveja kylpyhuoneissa, mutta ne olikin sijoitettu yleensä ikkunalaudalle.Rullaverhot:Kuka on sanonut, että rullaverhon narussa pitää olla vain yksi pampula? Monta pampulaa on heti kivemman näköinen, eikö vain. Tästä taas minulle tuli mieleen, että jospa tuunaisinkin olohuoneemme ikkunan rullaverhoa helmikoristeilla, jotka tein olohuoneen sivuverhoihin. Voisi muutaman helmen laittaa siihen rullaverhon naruun koristeeksi ja loput helmet nauhoineen jotenkin ommella rullaverhon alareunaan tai jotain... :)

Vaihtoehtoisia taulujen esillepanoja:Tauluja ei aina tarvitse naulata kiinni seinään. Meillä kyllä on paljon tauluja seinillä, mutta nytpä keksin laittaa muutaman taulun lipaston päälle makuuhuoneessamme. Näissä kuvissa ei nyt oikein todellakaan sisustustyylit kolahda minuun :) mutta ideat taulujen esille laittamisesta ovat hyviä!

 

Muita ideoita:Tässä yläpuolisessa kuvassa ei nyt oikein ole mitään hyvää minun silmääni - anteeksi nyt vain - kuin kivat pinkit kukat pöydällä. :) Mutta tuo idea on hyvä. Jos ruokailuryhmä on olohuoneessa, kivan kankaan ripustaminen valkoiselle seinälle erottaa ruokaryhmän paikan muusta sisustuksesta. Kankaan saa toki silittää ja pingottaa vaikka jollain kepeillä ylhäältä ja alhaalta ennen kuin ripustaa seinälle - toisin kuin kuvassa... :)

Olen jo miettinyt, että mihin ihmeeseen pistän kaikki kirjani sitten kun kirjahyllyt täyttyvät. Joskus sekin päivä nimittäin ihan varmasti koittaa, sellainen kirjojen hamstraaja olen. Meillä on samantyyppiset kirjahyllyt vitriiniovineen olohuoneessa (ihan Ikeasta hankitut, Boknäsiin ei tässä elämänvaiheessa vielä rahat riitä, ehkäpä sitten joskus...), joten voin jo kuvitella laittavani kirjoja sitten sinne hyllyjen päälle! :)

Sitten tulevaisuudessa, kun mieleni rupeaa tekemään ruokailuryhmämme tuolien päälle jotain vaihtelua (nythän tuoleilla ei ole mitään päällisiä, kun ovat ihan uudet, hienoa tummaa puuta), niin yläkuvassa on kiva ja rento vaihtoehto. Lakanat tuolien päälle vaan! :)

Tuollainen kuvassa oikealla oleva valopallojutskakin olisi aika kiva. Onnistuisikohan toteuttaminen itse jotenkin...? :)

Ja loppuun vielä muutama kateellisuuskuva, enjoy! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...