sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Hyasintteja ja amarettoglögiä

Kävin tällä viikolla hakemassa lähikukkakaupasta muutaman hyasintin joulufiiliksen luomiseen. Vaaleanpunainen hyasintti kukkii jo täydellä teholla, valkoiset ovat vielä vähän vaiheessa. Toivottavasti rupeavat kukkimaan ennen kuin lähdemme ensi viikolla sukuloimaan ympäri Suomea! Keksin sutaista hyasintit Iittalan lasisiin pikkukaatimiin, sopivat niihin juuri hyvin. Ympärille kietaisin palat penkkaripukuni kankaasta, olin avaruuskuningatar vuonna 1999. :)

Hieno kukkakimppu kotiutui meille myös tällä viikolla, kun muusikkomieheni kävi keikalla jossakin konsertissa. Aina kun hän menee soittamaan johonkin konserttiin, saan yleensä kukkia kotiintuomisiksi. Ihan kiva. :)

Sitten sain äidiltäni eilen vinkin hyvästä glögistä, jota hän oli maistanut jossain ravintolassa. Kiitos äiti! Täällä porisee taas glögit pannulla. :) Eli tavallista alkoholitonta glögiä, johon lisätään loraus amaretto-likööriä ja halutessa loraus Koskenkorvaa eli tuttavallisemmin kossua. Glögi maistuu hyvältä vain amareton kanssa ilman kossua, mutta kirkas viina tuo glögiin mukavan tymäkkyyden. Suosittelen, oli meinaan hyvää!

Mukavaa neljättä adventtia! Enää vajaa viikko jouluun! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...