torstai 1. joulukuuta 2011

Rakas joulupukki...

Muissakin blogeissa on kirjoitettu kirjeitä joulupukille, ajattelinpa kirjoittaa myös oman kirjeeni. En olekaan hetkeen mitään ihanuuslistaa kasannut, mutta tässä tämän päivän ja mielentilan ihanuuslistaversio. :)

Ensiksi vähän elektroniikkaa. Niiiiiin haluaisin kunnon järkkärikameran, ei tarvitse välttämättä olla tuo kuvan versio, mutta mielellään kuitenkin Canon. :) Olisi teidän lukijoidenkin silmille ystävällisempää laittaa vähän parempia kuvia kuin tällä hetkellä pystyn. Ilman lainaamista muilta. :)

Kuva: www.stockmann.com

Ja kun kerran tykkään kovasti kuplista juomissa, niin tuommoinen kuplatuslaitekin olisi kiva, käy jokin muukin merkki, mutta tuollaisen kuvan löysin nyt ensi hätään. :) 

Kuva: www.stockmann.com

Uusia kivoja hömppäkirjoja lempikirjailijoiltanikin näyttää ilmestyneen:

Kuva: www.akateeminen.com

Kuva: www.akateeminen.com

Loput toiveeni taitavat liittyä sitten yllättäen sisustukseen enemmän tai vähemmän. :) Ensimmäisenä Iittalan Kastehelmi-lasipallot, eivätkö olekin kauniit!

Kuva: www.stockmann.com

Design House Stockholmin Mini Block -valaisimessa nyt vain on sitä jotain.

Kuva: www.stockmann.com

Iittalan Kaasa-sisustustakka ja punaisena. *Huokaus* Miten upea!

Kuva: www.iittala.fi

Ja Iittala-ihastus jatkuu. Kastehelmen uudet kynttilälyhdyt ovat tosi nättejä! 

Kuvat: www.iittala.fi

Joko meidän olohuoneen sohvan voisi verhoilla uudestaan, koska olen luovuttanut sen homman suhteen. Toisaalta, never say never... :) Koitin värjätä sohvan päällä olleen päiväpeiton tummemmaksi, mikä on ihan jees ratkaisu, mutta ei täydellinen... Eli aika ihanaa olisi saada uusi ihan musta päiväpeitto sohvan päälle, esimerkiksi tämä Lennolin Virva-päiväpeite, suurinta mahdollista kokoa eli 270 x 280 cm. Meillähän on makuuhuoneessa jo nuo Virva-sarjan koristetyynyt, joihin en kyllästy, ovat niin kauniit mielestäni edelleen. Tämä Virva-sarjan päiväpeite näyttää ainakin kuvan perusteella, että olisi samettimainen pinta. Mikä kävisi sitten taas yhteen nojatuolin samettikankaan kanssa.

Kuva: www.lennol.fi

Kuva: www.lennol.fi

Kuva: www.lennol.fi

Semmoisia "pikkuisia" toiveita tällä kertaa. Ei pukin tarvitse näitä kaikkia nyt tänä jouluna keritä hankkimaan, ehtii vielä ensi joulunakin tai vaikka synttärinä. :D :D :D

Ihanaa joulun odotusta kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvät lahjatoiveet! Meillä on mini Block sekä Kastehelmen tuikut ja molemmat ovat ihania! Ostin itse vähän aikaa sitten juuri Canonin järkkärin 5 D Mark II:n ja olen täysin sen lumoissa. Kiva, kun jätit blogiini kommentin!

    VastaaPoista
  2. Kävin eilen Stockalla kiertelemässä ja ihastelin siellä livenä noita Iittalan lasipalloja, tuikkuja ja sisustustakkaa ja ovat kyllä niin ihania! :) Samoin kiitos, kiva kun kävit blogissani! :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...