perjantai 16. joulukuuta 2011

Vanhan Joulumyyjäisistä Leonardo Bar & Ristoranteen

Postauksen otsikko nyt ehkä antaa ymmärtää jotakin biletyksen tyyppistä, mutta olin ihan vain itsekseni liikenteessä iltapäivällä. :) Kävin siis tällä viikolla vapaapäivänä vähän kaupungilla taasen. Ensin kävin ystäväni ihanassa putiikissa MariDecossa Munkkiniemessä. Sen reissun tuliaisista tulee ihan oma postaus. :) Munkkiniemestä ajelin ratikalla keskustaan Vanhan Joulumyyjäisissä käymään. Siellähän oli taas kaikenlaista ostettavaa, mutta ohhoh, en ostanut mitään!

Ehkä ostamattomuuteen saattaa olla syynä, että kun tosiaan piipahdin tuolla MariDecossa ennemmin ja sieltä löytyi kivasti tuomisia. :) Mutta myyjäisissä on kuitenkin paljon sellaisiakin juttuja, joita voisi tehdä itsekin. Eli harrastin lähinnä ideakeräilyä. Sellaiset jutut, joita oikeasti olisin halunnut (kuten käsin taotut upeat salaattiottimet), maksoivat sitten maltaita. Ja kun joululahjatkin alkavat olla jo hankittuna, niin ei niitäkään sitten tullut katseltua. Kerrankin näin päin, pankkitili kiittää! :) 

Hauska oli huomata, kuinka jossakin kojussa myytiin kuivattuja omenaviipaleita, 4 euroa maksoi sellainen pienehkö minigrip-pussillinen. Vitsi sentään, vähänkö me oltaisiin tienattu, jos oltaisiin hokattu pistää nuo kuivatut omenat myyntiin! :D Ollaan tosiaan kuivattu omena- ja päärynäviipaleita uunissa matalalla lämmöllä, ja niistä tulee hyviä, kuin karkkeja. Tässä vielä huippulaatuinen kännykkäkuva Vanhalta:Myyjäiset kierrettyäni menin lounaalle Leonardo Bar & Ristoranteen Rautatieasemaa vastapäätä. Ihan jees paikka. Haaveilin heidän muhkeasta salaattibaaristaan, mutta lounasaika olikin jo ohi ja tilasin sitten listalta pastaa. Tagliatelle al Pollo Tricolore eli tagliatelle-tuorepastaa, broileria, herkkusieniä ja paprikaa kermaisella tomaattikastikkeella, oli ihan maukas annos. Ja kohtuullisen iso annos, ihan kaikkea en jaksanut edes syödä. Paljon oli kastikettakin, vähempikin olisi ehkä minun makuuni riittänyt. Mutta kun kermaisaa tilasin, niin sitä sitten sain. :) Vähän hemmottelin itseäni ja tilasin lasillisen viiniä kyytipojaksi. Keskellä päivää! Yksikseni! :D Ai niin, alkuun tuotu leipä oli muuten taivaallisen hyvää! Leonardo Bar & Ristorante on kiva paikka, kannattaa käydä tsekkaamassa heidän salaattibaarinsa lounasaikaan! Viime käynnistäni on jo aikaa, mutta muistaakseni silloin oli hyviä täytteitä ja iso annos. Mikä tärkeintä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...