sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Pikkujoulukynnet

Minulla on nyt ollut rakennekynnet varmaan parin vuoden ajan ja olen edelleen ihan koukussa. :) Olen niihin niin tottunut, että en varmaan enää tietäisi kuinka osaisin olla ilman niitä. Käyn 3-4 viikon välein huollattamassa akryylikynsiäni Hollywood Nails -hoitolassa Hämeentiellä Helsingissä. Suosittelen, tekevät hyvää ja kestävää jälkeä! He tekevät myös käsi- ja jalkahoitoja yms. En ole vielä muita palveluita kokeillut kuin kynsihuoltoa, mutta jalkahoito olisi haaveissa. :)

Ajattelin, että rupean tänne blogiinkin laittamaan nyt kuvia kynsistäni. Haluan nimittäin joka kerta jonkin hienon lakkauksen, yllätys. :) Vaikka se maksaa toki extraa huollon lisäksi, olen päättänyt sallia itselleni pientä arjen luksusta. :) Lakkaus säilyy hyvänä ja kauniina monta viikkoa, ellei nyt sitten satu koota hyllyjä tms. remonttihommia. :D

Nyt halusin pikkujoululookin, kärkiin alle mustaa kynsilakkaa ja päälle glitterhilettä. Sitten vielä Sandy taiteili viivat punaisella glitterillä koristeeksi. Kyllä nyt on blingbling-kynnet! :) Sandy ja muut hoitolassa ovat kyllä tosi taitavia lakkausten kanssa. Ei kyllä minun hermoillani väännettäisi tällaisia näin tarkkoja juttuja! :D Minäkään kun en yleensä halua mitään tavallista, vaan pitää aina olla vähän erilaista, tottakai.

Koittakaapas ihan huviksenne ottaa joskus kuvia huonossa valaistuksessa omista kynsistänne. Ei oo helppoa! :D Kännykällä onnistuin saamaan parhaimmat kuvat, eiköhän näistä edes nyt jonkinlaisen käsityksen saa, miten nakkinäppini on tällä hetkellä koristeltuna. Omistan kyllä peukalonkin, mutta se nyt ei taipunut mukaan näihin kuviin. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...