keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Vielä joulufiilistelyä

Ihana joulu! Kyllä se joulufiilis sieltä sitten löytyi, kun pääpäivä jouluaatto vihdoin koitti. Ilmeisesti olen ollut tooooosi kiltti, kun sain niin ihania ja mahtavia lahjoja. Ja paljon! :) Meidän perheessä ja siipan perheessä myöskin joulun lahjomiskulttuuri on hyvin ylitsevuotavaista. Mutta passaa minulle, tykkään antaa lahjoja ja myös saada niitä! :D


Vietimme jouluaaton mieheni perheen luona. Joulupäivänä ajelimme sitten vanhempieni mökille, jossa vietimme myös tapaninpäivän. Tässä pari kuvaa mökiltä.



Sain jo kauan ja hartaasti odottamani järjestelmäkameran. Jiihaa! :) Nyt Pinkin työhuoneen kuvien taso nousee kerrassaan romahdusmaisesti. Huomattavasti parempia kuvia tulee jo ihan näin aloittelijanakin, saatika sitten kun nyt rupean oikein harjoittelemaan ja harrastamaan kuvaamista! Olen ihan innoissani ja olenkin räpsinyt kuvia jo niin, että varmasti riittää. Lähipiirikin on "innoissaan", kun "saa" poseerata kameran edessä jatkuvasti. :D

Testailua kameralla: tarkennus ensin kynttilään ekassa kuvassa ja sitten enkelipatsaaseen toisessa kuvassa. Ei onnistuisi kännykkä- tai pokkarikameralla ei. :)

Lisäksi sain hiilihapotuskoneen, tosi hieno homma! Tykkään juoda kaiken juoman mieluiten hiilihapoilla, with gas vai mitenkä se sanotaankaan. Nyt sitten voin itse tehdä kaikenmakuisia limsoja ja vesiä! :) Lisäksi joulupukki toi minulle mm. lahjakortin jalkahoitoon, ihanan Pentikin kynttilämaljan, itse tehdyn hienon tummansinisen tuubimallisen kaulahuivin, kauniin vaalean ponchon, hyviä kirjoja... Ai että!



Äitini sai joululahjaksi kauniita Arabian punaisia Teema-astioita!


Amaryllis on puhjennut kauniisti kukkaan. Halusin ottaa kuvan hienosta kellosta, joka on vanhempieni ystäväpariskunnan tuotantoa. Voi olla, että olen ennenkin täällä blogissa Waneeriwerstas Wimmiä mainostanut, mutta ei voi mainostaa liikaa. Heidän tuotteensa ovat u.p.e.a.a. suomalaista käsityötä. Olen ihan heikkona heidän yksinkertaisen tyylikkääseen tyyliinsä.



Toivottavasti teidänkin joulu on mennyt mukavasti! Laitan oman postauksen jouluruoista. Esimerkiksi mieheni tekemä graavattu joululohi oli niin hyvää, että jopa minäkin, vannoutunut raa'an kalan inhoaja, oikein tykkäsin siitä. Myöskin kirjoittelen vielä tekemistäni joululahjoista, niistä kun ei ole voinut kertoa ennen joulua. :)


6 kommenttia:

  1. Tervetuloa järkkärin ihmeellisen maailmaan. Mula kuvaaminen on mennyt ihan omiin sfääreihin järkkärin oston myötä. Aina olen tykännyt kuvia ottaa, mutta.. Kova opetteleminen tässä silti on ollut. Olisi ihan super hienoa päästä jonnekin kurssille treenaamaan tuota taitoa.

    VastaaPoista
  2. <3:mellinen kiitos Maria! Lämmitti mieltä Wimmin kehut! Sinulla on kiva, elämänmakuinen blogi. Taitava olet!

    Hyvää Uutta Vuotta!

    VastaaPoista
  3. Hanna-Riikka: Kiitos vain! Aikamoista opettelua, mutta eiköhän tämä tästä, kun into oppia on kova! :) Niin olisi kyllä tosi hienoa päästä johonkin kurssille! Missäköhän niitä järjestetään. Pitää ottaa selvää!

    Sinnu: Kiitos kovasti! :) Teidän tuotteita on aina ilo kehua, ovat sen verran hienoja! :) Kiitos ja hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  4. meillä mies harrastaa valokuvausta joten oon päässyt järkkäriin ja muihin kamera-vehkeisiin käsiksi ihan tässä siivellä! ;) tarvisi vaan jaksaa vähän opiskella aiheesta...
    Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  5. Joo, aihetta tarvitsee todellakin opiskella, sen olen huomannut! :) Mutta onneksi on mielenkiintoista, niin on kiva opetella. Kiitos ja hyvää uutta vuotta sinullekin!

    VastaaPoista
  6. I'm not sure why but this web site is loading very slow for me. Is anyone else having this issue or is it a issue on my end? I'll
    check back lаtеr οn anԁ see if the ρroblem still еxіsts.


    Also visit mу page ... näsplastik

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...