maanantai 19. joulukuuta 2011

Leffavinkki: Unknown

Nyt ovat jääneet Filmtownit ja Makuunit meillä kakkoseksi. En muista olenko aiemmin jo kertonut tästä palvelusta, mutta keksittiin leffavuokraamo netissä, joka suostuu näyttämään elokuvia meille Apple-ihmisillekin. :) Kauan aikaa meni niin, että netistä pystyi vuokraamaan leffoja vain pc:lle, tai ainakaan me emme löytäneet niitä mäkkipaikkoja. Mutta, Film2Home on nyt meidän vuokraamo, kun ei jaksa sunnuntaina lähteä lähimpään vuokraamoon reilun kilometrin päähän. :) 

Leffan vuokraaminen Film2Homessa vuorokaudeksi maksaa 4 € ja elokuvan saa katsoa vuorokauden aikana niin monta kertaa kuin haluaa. Palvelu vaatii kyllä nopean nettiyhteyden, mutta jokaisella käynnillä palvelu on testannut koneen ennen vuokrausta, että onnistuuko elokuvan näyttäminen koneella. Meillä saa tietokoneen yhdistettyä telkkariin - älkää vain kysykö miten!!! :D - niin on leffan katsominen sitten kivempaa tietty isommalta television ruudulta kuin läppärin näytöltä.

Unknown on Liam Neesonin ja Diane Krugerin tähdittämä trilleri. Ja kun minun mittarini on se, että jaksaako leffa pitää otteessaan koko ajan, ettei välillä keskittyminen herpaannu, niin ei ruvennut tylsistyttämään kertaakaan. :) Perinteinen sankari-pahis-viaton kaunotar jne. -kuvio oli tässäkin elokuvassa, mutta ihan hyvä juttu kuitenkin oli ja tarjosi sunnuntaipäivän viihdykettä vajaaksi pariksi tunniksi. Suositteluni!

Lyhykäisyydessään elokuvassa on kyse identiteettivarkaudesta Berliinissä, kukaan ei usko Liamia, mutta onneksi sitten löytää kuitenkin pari ihmistä, joihin voi luottaa. Ruumiita tulee ja onpa toki Stasikin (vai mikä se nyt oli??? Anteeksi huono historiantietämykseni...) sotkettua mukaan, kun kerran Saksassa ollaan. :)

Tässä vielä traileria (www.youtube.com) ja kuvia (www.imdb.com/title/tt1401152).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...