perjantai 2. joulukuuta 2011

Jouluvaloja

Meilläkin on nyt viime sunnuntaista, ensimmäisestä adventista lähtien ollut jouluvalot. Maljakoissa meillä on ollut jouluvalot sisätiloissa jo viime vuonna, on mielestäni niin nätti idea, kun jostain oon bongannut. Mitään kynttelikköä meillä ei muuten taida olla tällä hetkellä ollenkaan! Ainakaan en jouluvarastoista löytänyt.

Ulkovalot piti miettiä nyt uuden asunnon toisenlaisen parvekkeen myötä uusiksi. Mihinkään ei valmiiksi saanut valoja ripustettua parvekkeella, enkä nyt sitten ajatellut ruveta poraamaan reikiä kattoon ihan vain jouluvaloja varten. :) Jos tässä nyt vielä joulukuun aikana intoutuu hommaamaan yhdet ulkovalot lisää, voisihan sitä jotain vahvaa teippiä tietty kokeilla, josko sillä pysyisi... :) Nyt muuten näette talvikukkaistutuksenikin, en ole tainnut niistä aiemmin kuvia ottaa. Kanervaa ja havupuuta!

Kuvat on nyt meidän pokkarikameralla otettu, vähän olisi epätarkkuutta havaittavissa... Mutta tässä näitä kuvasia kuitenkin! :)

Tässä vielä mun bravuurikuvat, tämmöisiäkin meidän kameralla saa aikaiseksi! :D Ekassa on mahdottomat salamoinnit ja toisessa ihan tarkoituksella kuvasin tuikuista pikkupikkusydämiä. :D2 kommenttia:

  1. tutustumassa blogini lukijaan, ja lukijaksi jäänkin kivaan blogiisi! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva juttu, tervetuloa! :) Ja kuin myös, lueskelen innolla sinun blogiasi ja mukavia juttujasi! :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...