lauantai 17. syyskuuta 2011

Avoca

Viime kesäkuun Irlannin reissumme loppupuolella juuri ennen lentokentälle lähtemistä löysimme aivan käsittämättömän ihanan paikan Dublinin läheltä. Avoca, keskellä ei mitään, tai siltä ainakin tuntui. Iso parkkipaikka, ihan täynnä. Iiiisossa kaupassa oli kosmetiikkaosasto, koruja, vaatteita, (keitto)kirjoja, keittiötarvikkeita, puutarhatarvikkeita... You name it! Ihanaan irlantilaiseen tyyliin! Avoca onkin irlantilainen perheyritys. Nyt vasta googletin Avocan ensimmäistä kertaa ja sain selville, että heillä on verkkokauppa. Niinpä tietysti... Ei tiedä hyvää meikäläisen tiliotteelle. :) 
Olisin voinut ostaa koko kaupan. Kiertelin suu auki kauan aikaa ja hipelöitsin kaikkia ihania tavaroita. Mukaani päätyi mm. kirja The Goddess Guide, Gisèle Scanlonin kirjoittama. Vaikuttaa hyvältä, ihana naisten oma kirja! :) Kirjasta on ilmestynyt myös muita osia, mutta maltoin mieleni ja ostin vain tämän ensimmäisen. Löysin muuten myös The Goddess Guide -blogin. Taidanpa ruveta seuraamaan!Arvatkaapa, mikä tämä on? :)

Sehän on tottakai avokadonpilkkoja! :) Tämä löytyi Avocan keittiöosastolta. Vitsinä sen ostimme, mutta onpa ollut ihan mahdottoman kätevä! Oikeasti! :) Olen ruvennut laittamaan usein avokadoa salaatteihin, ja tämä pilkkoo ne varsin näppärästi.

Samassa yhteydessä kaupan kanssa oli upea kahvila. Avocan kahviloita on kehuttu mm. Lonely Planetissa. Lounastakin kahvilassa olisi saanut, otimme kuitenkin kahvin kanssa herkulliset voileivät. Salaattitiskikin näytti ihan uskomattoman hyvältä ja runsaalta... Mutta voileivät olivat ihan kiitettävän runsaita, että lounaastakin menivät.

Avoca-kauppoja on useampia ympäri Irlantia, kannattaa etsiä yksi ja mennä käymään, jos Irlantiin menette! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...