sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Don Corleone - ihana italialainen Kampin keskuksessa

Kuva: www.kamppi.fi

Kävimme mieheni veljen ja hänen tyttöystävänsä kanssa viikko sitten lauantaina lounaalla Kampin Keskuksessa Don Corleone -ravintolassa. Kiva paikka! On kyllä yleensä enemmän tai vähemmän täynnä, suosittu siis. Meillä sattui tuuri ja oli juuri yksi vapaa pöytä neljälle hengelle. Joskus aiemmin mieheni kanssa käydessä jouduimme hetken odottamaan pöytää.

Ruoka on hyvää! Itse tilasin Pollo alla Boscaiola eli grillattua maissikanaa kolmen sienen kastikkeella. Lisukkeeksi halusin salaattia ja sitä sain hienon, ison ja maistuvan annoksen! Salaatissa oli vihersalaatin lisäksi marinoitua munakoisoa ja kesäkurpitsaa sekä aurinkokuivattuja tomaatteja ja oliiveja. Kanan kanssa oli paistettuja sieniä (superhyviä), sienikastiketta ja kerrassaan maukkaita lämpimiä kasviksia. Olin annokseeni varsin tyytyväinen, kanaan olisin ehkä lisännyt vähän enemmän mausteita, mutta se ei ollut iso miinus.


Muut seuralaiseni menivät risotto- ja pastalinjalla, onhan ravintola niistä erityisen tunnettu. City-lehti palkitsi ravintolan aikoinaan "Kaupungin paras pasta" -palkinnolla. Oman kana-annokseni lisäksi näitä ruokia tilattiin pöytäämme: Tagliatelle Mare e Monti (tagliatellepastaa, jättikatkarapuja ja herkkutatteja valkosipuli- valkoviinikastikkeella), Il Classico Bolognese (spaghetti bolognese liha-tomaattikastikkeella) sekä Risotto ai frutti di mare (äyriäisrisotto, katkarapuja, sinisimpukka ja sydänsimpukka). Kaikki pidimme annoksistamme! Erityisesti kälyni tilaama äyriäisrisotto sai häneltä paljon kehuja.

Lisäksi annokset oli hienosti rakennettu ja aseteltu lautaselle. Tosin tuossa ylempänä kana-annoksestani olen jo kerinnyt napata palan, joten annos on jo pikkuisen kerinnyt "kärsimään". Nälkä kun oli. :)

Vaikka ravintola on keskellä vilkasta kauppakeskusta, pikaruokaketjupaikkojen keskellä, miljöö on onnistuttu tekemään mahdollisimman ei-kauppakeskusmaiseksi. Sillehän ei mitään voi, että kauppakeskuksen äänet ja hyörinä väkisinkin tunkevat ravintolaan sisälle. Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu onneksi korvaavat tämän "puutteen". Hienoa, että kauppakeskuksessakin pääsee syömään hyvin ja laadukkaasti! Suosittelen lämpimästi! :)

2 kommenttia:

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...