tiistai 13. syyskuuta 2011

Kattovalaisin huoneen nurkassa, o-ou!

Siis vähänkö loistava idea. Mikä pakko sitä on aina ripustaa kattovalaisimet keskelle huonetta? Miksi nyt en ole itse tätä hokannut?????? :)

Uusimmassa Divaani-lehdessä (syyskuu 2011) nimittäin esitellään tyylikäs koti, jossa makuuhuoneessa kaunis valaisin on ripustettu huoneen nurkkaan. Ja näyttää hyvältä! Nimenomaan makuuhuoneessa tämä ratkaisu toimiikin varmasti hyvin, koska eipä makuuhuoneessa yleensä mitään mahdotonta valaistusta tarvitse. Lukulamput iltalukemista varten ovat kuitenkin yöpöydillä, seinälle ripustettuna jne. Valo voi valaista tunnelmallisesti nurkasta käsinkin!


Mistä tulikin mieleeni sitten tämä Ikean Kristaller-kattokruunu (79 €), jota olen kauan jo himoinnut, mutta en vain tähän asti ole päässyt himotusajatusta pidemmälle. Kattokruunu on sen verran korkea, ettei se oikein toimisi pidemmän päälle kahden pitkähkön ihmisen kodissa keskellä huonetta. :) Mutta jospa nyt, jos sen taiteilisi makuuhuoneen nurkkaan jotenkin. Onhan tämä aikamoinen härpäke, mutta jokin siinä viehättää... Jos siis härpäketyylistä tykkää, sopiihan sitä laittaa kohtuudella härpäkkeitä huoneeseen, jonka sisustus on muuten simppeli. Härpäke on muuten hyvä sana. :D

Kuva: www.ikea.com

Toinen vaihtoehto voisi olla tämä Fatboyn Rockcoco-valaisin. Siis OMG, miten upea! Tosin siinä on ihan yhtä upea hintakin, uusimman Avotakan (syyskuu 2011) mukaan 560 €. Kökkö. Mutta hieno on! Se on juuri sopivan överisti muovisen näköinen. Ei yritäkään näyttää muulta kuin pleksimuovilta. :)

Kuva: www.fatboy.nl
Tiedän, olen ihan heikkona kattokruunuihin. Pinkissä työhuoneessakin on kattokruunu, se on rehdisti muovinen ja ihanan turkoosi, enkä vaihtaisi sitä mihinkään! :)2 kommenttia:

  1. Pakko kysyä että mistä olet löytänyt tuon turkoosin kattokruunun? IHANA :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vain! :) Tykkään itsekin kovasti. Blingbling on aina hyvästä! :D Jos en ihan väärin muista, niin alun perin näin lampun Kodin Ykkösessä tai Anttilassa, jonka jälkeen joulupukki kuljetti sitten lampun minulle. :) Siitä on kyllä monta vuotta, mutta muistelisin, että silloin tätä oli saatavana mustana ja monivärisenäkin.

      Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...