maanantai 12. syyskuuta 2011

Leffavinkki: Slummien miljonääri

Kuva: www.slumdogmillionairemovie.co.ukSlummien miljonääri (Slumdog Millionaire) -leffa tuli joku aika sitten telkkarista ja meni meillä nauhalle. Eilen vihdoin katsottiin elokuva ja yllätyin positiivisesti! Hieman nimittäin kauhulla odotin, että miten paljon vollotan katsoessani elokuvaa intialaisista slummeista. Päinvastoin, teki vain oikein hyvää nähdä edes elokuvaversio slummien raa'asta elämästä. Todellisuus lienee kuitenkin vielä aika paljon karumpaa.

Kuva: www.slumdogmillionairemovie.co.ukKuva: www.slumdogmillionairemovie.co.uk


Kuva: www.slumdogmillionairemovie.co.uk

Kaikkien hurjien ihmiskohtaloiden lisäksi tarina itsessään oli ihana ja söpö. Mutta ei kuitenkaan imelällä tavalla missään tapauksessa, miehenikin katsoi leffan ihan kiltisti ja tykkäsi. :) Hänelle kun eivät uppoa minkään valtakunnan romanttiset draamat. Kerrankin olen samaa mieltä kriitikoiden kanssa: "The Feel-Good Film of the Decade", kuten tuossa elokuvan mainoskuvassa sanotaan. Leffa jaksoi pitää otteessaan koko ajan ja minun mittapuullani se tarkoittaa hyvin tehtyä elokuvaa. Valitettavan moni elokuva ei siihen pysty. Monesti elokuvaa katsoessa ajatukset herpaantuvat, ja sitä huomaa ajattelevansa jotain ihan muuta kuin keskittyvänsä elokuvaan. Tämä kertoo jo jotain leffatekeleestä.

Slummien miljonääri avasi silmiä maailman kurjuudesta, mutta sai silti positiivisuudellaan hyvälle tuulelle ja uskomaan siihen, että matalalta voi ponnistaa korkealle, kun vain jaksaa uskoa itseensä ja asiaansa. Suosittelen elokuvaa lämpimästi! :) Tässä vielä traileri:

2 kommenttia:

  1. Mä vähän pelkäsin samaa, kun ensimmäisen kerran katsoin ko. elokuvan. Olin varma, että vollotan vähintään puolitoista tuntia yhteen putkeen mutta voi kuinka väärässä olinkaan! Aivan ihana elokuva ja niin tuoreen erilainen verrattuna näihin iänikuisiin Hollywood juttuihin...!

    donotbefussy.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä pitkästä aikaa mukava piristys elokuvarintamalla! Voi kun tulisi useammin vastaan tämäntyyppisiä leffoja. Kiva blogi muuten sinulla, olen lueskellut jo monia postauksiasi! :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...