maanantai 19. syyskuuta 2011

Taitettavat ballerinat

Sain keväällä ystävältäni lahjaksi aivan ihanat Redfootin taitettavat Sex and the City -ballerinat.


Suokaa anteeksi heikohko kännykkäkuva, sormetkin näkyvät alareunassa ja kaikkea. :D Mutta kenkien idea on, että nätit ja tyylikkäät kengät voi ottaa mukaan vaikka kaupungille, että ne voi vaihtaa sitten jalkaan, kun jalat ovat puhki korkkareilla kävelystä. Taitettuna kevyet ballerinakengät kulkevat omassa pikkupussissaan kätevästi mukana pienessäkin laukussa!

Ystäväni mies kuitenkin katsoi asiakseen esittää tyypillisen miehisen käytännöllisen kysymyksen: mihin ne korkokengät sitten laitetaan, kun vaihdetaan nämä ballerinat jalkaan, eiväthän korkokengät jokaiseen pikkulaukkuun mahdu. No. Sitä murehditaan sitten kun sen aika koittaa! So not niin kuin Nykäsen Matti sanoo! :D

Nyt joku aika sitten CityDealissa sattui olla Redfootin verkkokaupan tarjous, että näitä ihanuuksia sai kaksi paria vain 29 eurolla! Arvatkaa nyt kuka klikkaili itselleen lahjakortin sillä sekunnilla. Nyt omistan siis yhteensä kolmet Redfoot Flatmatesit! :) Mukana tuli oma pieni kangaspussi kummallekin kenkäparille ja postikulutkin sisältyivät hintaan. Suht nopeasti paketti matkasi Iso-Britanniasta Helsinkiin, reilun viikon vain kesti.

Tässä kenkulit, kovin on harakka taas ollut asialla, kun kimaltelee niin maan mahdottomasti. :) Tilasin L-koon kengät ja ovat hyvät jalkaan. Kengännumeroni on 40 täällä Suomessa.

Kuvat www.redfootshoes.com.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...