lauantai 17. joulukuuta 2011

Punajuuri-vuohenjuustopyre


Punajuuri-vuohenjuustopyre

4-5 isoa punajuurta
oliiviöljyä
suolaa
pippuria
100 g vuohenjuustoa
1 dl kuohukermaa

Kuori ja viipaloi punajuuret puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. Kierittele viipaleet oliiviöljyssä ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Paahda punajuuriviipaleita uunissa 200 asteessa, kunnes ne ovat rapsakoita (10-15 min).

Laita punajuuriviipaleet ja vuohenjuusto tehosekoittimeen ja surauta pikkuisen. Punajuurista pitäisi tulla mieluummin rouhetta kuin tasaista mössöä. Sattumia saa jäädä! :)

Vaahdota kerma ja sekoita se punajuuri-vuohenjuustoseokseen. Mausta vielä lopuksi tarvittaessa suolalla ja pippurilla makusi mukaan.

Punajuuri-vuohenjuustopyre sopii lisukkeeksi esim. liharuoan kanssa, leivän päälle tai vaikka sellaisenaan syötäväksi! Maiskis! :)

2 kommenttia:

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...