torstai 22. maaliskuuta 2012

Kesäkalusteita

Parissa blogissa olen nyt törmännyt Ikean uusiin kesäkalusteisiin, erityisesti Vågö-tuoliin. Kivannäköinen! Ja arvatkaapas, SITÄ SAA MYÖS PINKKINÄ!!! :) :) :) Ikean kesämallisto tulee myyntiin maanantaina 2.4. Voipi olla, että silloin tulee asiaa Ikeaan... Täältä voit käydä lataamassa kesämallistoesitteen pdf-tiedostona. Tämän postauksen kuvat olen lainannut tuolta kesämallistoesitteestä.

Olisi nimittäin kiva uudistaa parvekettamme. Onhan siellä jo yksi kesä vietetty. :D Tein viime keväänä innoissani itse kalusteet vanhoista huonekaluista parvekkeellemme. Esimerkiksi sahasin vanhasta pienestä ruokapöydästä jalat lyhyemmiksi --> patja päälle ja tyynyjä selkänojiksi --> sohva. Ja sitten on vanhoja tuoleja myös. Mutta olisi se nyt kiva saada tyylikkäät kalusteet sinne, niih... :) Nyt vain sitten testaamaan, onko Vågö-tuolit myös hyviä löhötarkoituksessa! :)

Tuota ensimmäisen kuvan Platta-lattiaritilää meillä jo onkin. Mutta sitä pitäisi ostaa lisää, että saa nykyisen isomman parvekkeen lattian kokonaan niillä peitettyä. Viime kesänä oli Platta jo joka Ikeasta loppu, niin sitten vähän sovelsin laattojen kanssa ja peitin ylijääneellä pajunoksa-aitamateriaalilla tuolien ja hyllyjen allaolevan lattiapinta-alan. Laatat pääsivät vain näkyville paikoile. :)


Tuo valkoinen pikkupöytä olisi juuri passeli sivupöydäksi!


Ja tässä se pinkki Vågö-tuoli, ai että sentään! Sellaiset niiiiin haluan! :)


Ei tämäkään sohva hullumpi olisi. Vain sitten tukkisi koko parvekkeen. Tai enhän edes tiedä mahtuisiko se ollenkaan... :)


6 kommenttia:

 1. meidän pitää ensin RAKENTAA se terassi että pääsee kalustamaan... blaah. mutta varmaan sit pääseekin loppukesän alennusmyyneille! ;)
  mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on vähän vielä hommaa ekana! :) Tsemppiä vaan! Mutta jos on säilytystilaa, niin kalusteet voi ostaa jo valmiiksi... ;) Kiitos ja kivaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 2. Mä olen niin päättänyt lähteä hakemaan noi tuolit!! Väri on vain vielä hakusessa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli siellä valkoisena ja mustanakin, don't worry! :) Mutta tuo pinkki on kyllä aika täydellinen mun makuun... :D

   Poista
 3. Mulla on tuo pinkki jo, ostettu Raision IKEAsta 31.3. eli kesäkalusteet oli jo myynnissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, on varmasti hieno! *KADE* :) Oioioioi, toivottavasti nyt eivät sitten ole kerenneet jo loppumaan, mennään kaverin kanssa huomenna Ikeaan. Toivotaan, että pinkki tuoli mua siellä odottaa! :)

   Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...