perjantai 16. maaliskuuta 2012

Vallilan kankaat

Seuraan Vallilan kaksio -blogia, jossa pääsee aina hyvin etunenässä ihailemaan uusia kankaita. Olen ihan heikkona Vallilan kankaisiin, olen tainnut niitä ennemminkin hehkuttaa... :) Niitä olisi niin kiva käyttää vaikka mihin. Mutta silti en ikinä niitä hanki. Rupesin miettimään, että miksi ihmeessä kankaat eivät ikinä pääse kotiin asti. Hokasin, että omaa työhuonettani lukuunottamatta, meillä on kaikissa muissa huoneissa yksiväriset verhot! En ole ollenkaan tietoisesti miettinyt tätä, näin on vain käynyt. Olisiko siis aika piristää huoneita printtiverhoilla näin kevään ja kesän tullen? :)

Tässä muutama kuva kankaista, kuvat on lainattu http://vallilankaksio.com.

Julieta

Margaret

Mandariini

Rakkaus

Rakkaus

Muffinsi-matot

5 kommenttia:

 1. Aivan ihania! Haluaisin tuon mandariinin meille. Tällä hetkellä meillä on kahdessa eri ikkunassa Vallivan verhot, mutta ne ovat vanhaa mallia. Tosin vaikka ostaisin uusia, tuskin vanhoja minnekään hävittäisin.:)

  VastaaPoista
 2. Mandariini ja Rakkaus ovat minunkin lemppareitani näistä. Minäkin laitan aina kaikki vanhat kankaat kiertoon odottamaan, josko niistä syntyisi jotain uutta! :) Esimerkiksi tyynyjä. Nyt en malttaisi odottaa, että pääsisin laittamaan parveketta jo uuteen uskoon kesää varten. Tai voisihan sitä tietty jo ruveta laittamaan, meillä on lasitettu parveke. Mutta vähän turhan kylmä siellä vielä on.

  VastaaPoista
 3. ihania printteja, todellisia katseenvangitsijoita!
  Oon tehnyt meille kotiin Vallilan Puuvallilakankaasta jattitaulut ruokahuoneeseen - toimii.

  Mukavaa viikonloppua!
  Tibs
  shoptravelfood.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taulut ovat varmasti hienoja! Ihastelen tauluja aina jos niitä jossakin sisustuslehdissä tms. näkyy, mutta en vielä itse ole saanut aikaiseksi. Mutta taulu on kyllä tosi hyvä idea tehdä hienosta kankaasta! Kiitos ja kivaa viikonloppua sinullekin! :)

   Poista
 4. Hei! Hieno Blogi sinulla ja värikäs. Sinulla kuva Rakkaus verhosta. Olisinkin tiedustellut heti, että tietäisitkö mistä saisin punaista Rakkaus verhoa ostettu tai tilattua. Onko sitä edes enää myynnissä. Olen todella etsinyt hartaasti ja Vallilalta sitä ei nettimyynnistä löydy. Plogiasi seuraileva Vallilaan myös rakastunut Leppis.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...