maanantai 19. maaliskuuta 2012

Sisustuskuvahaaste: kylpyhuone

Ajattelin ottaa härkää sarvista ja tarttua IMAGE black and white -blogin sisustuskuvahaasteessa kohtaan kylpyhuone. Se kun EI ole mun lempparihuone meidän huushollissa. Tai siis voisi ollakin, jos se olisi nätimpi ja enemmän 2010-luvun kuin 1990-luvun puolella... Kylppäri on hyvässä kunnossa, ei siinä mitään, mutta nuo vaaleansiniset kaakelit. Huhhuijaa, trendien huipulta suorastaan. Mutta kun ei oikein nyt olisi pistää tonneja remonttiin, kun putkiremonttikin jossakin vaiheessa kuitenkin tulee. Eli se on nyt pakko kärsiä ja yrittää "stailata" mieleiseksi kivalla suihkuverholla, koristeilla, hienoilla pyyhkeillä... :)

 


Meillä on amme, jossa olen kylpenyt ehkä jopa 3-4 kertaa vuoden aikana, kun ollaan tässä asuttu. Toki ostin julmetun putelin kylpyvaahtoa heti ensimmäisenä, kun kerran amme on. Riittoisaa värkkiä siis. :D 

Ensimmäinen kuva on muuten otettu ammeessa seisten, että jos jotain perspektiiviä antaa. :) Suihkuverhon löysin joskus Stockmannin Hulluilta päiviltä. Sen kanssa on helppo yhdistää pyyhkeitä, kun siinä on niin monta väriä! Muttei kuitenkaan liian montaa väriä, ettei ihan migreeniä tule. Halusin ehdottomasti värikkään suihkuverhon, ettei tuo tila ole ihan valju kauniine kaakeleineen. Pyyhkeet ovat Luhdan ja peilin vieressä näkyy muutama Koziolin koriste.Sitten näkymää ammeen yläpuolelta. Tuo pyyheteline on tosi kätevä! Eivätkä pyyhkeet kastu, kunhan suihkuttelee ammeen toisessa päässä. Tässä näette vähän lähemmin tuota minun lempparikaakeliani. Muutama ylin kaakelirivi on muuten maalattu kauttaaltaan koko kylpyhuoneessa! Me emme ole maalanneet, epäilisin edellisiä asukkaita, jotka olivat täällä muutenkin tehneet pientä pintaremonttia. Ihan hyvä idea kyllä, keventää edes vähän tätä sinistä taikamaailmaa...Kaapin päälle tapaamme aina tehdä vähän tilataidetta wc-paperirullista. Hienoja pyramideja! :) Taustalla näkyy epätoivoinen yritykseni peittää epätasaista seinää ja seinän poikki kulkevia pesukoneen ja kuivausrummun johtoja. :) Hommasin joku aika sitten tuommoisia vaahtomuovisia koristeita, joita voi yhdistellä miten haluaa. Tässä postaukseni aiheesta. Ja tällainen siitä sitten tuli! :)


Ja kun kerran pohojalaanen olen, pitäähän sitä emännän ja isännän kuvat olla merkkaamassa kelle pyyhe kuuluu! :)


Kaapin hankimme Ikeasta, korkeakiiltoinen valkoinen Godmorgon-kaappi. Harrastimme silloin tuunausta, koska emme ainakaan silloin löytäneet tälle kaapille sopivia jalkoja, kaappi oli tarkoitettu seinään kiinnitettäväksi. Mutta löysimme melkein sopivan, jollekin toiselle kaappimallille tarkoitetun jalkakehikon ja vain hieman väkivaltaa käyttäen kiinnitimme sen tähän kaappiin. :) Hyvin on pystyssä pysynyt ja mukavasti täyttää tilan, kun on aseteltu nurkkaan hieman vinoon. Tilavakin on! Kaapin mukana tulee lasihyllyt, mutta niiden kannattimet ovat ihan onnettomat! Semmoiset pikkuiset metallitapit vain. Pamautin K-Rautaan ja ostin vähän tukevammat kannattimet, niin uskaltaa laittaakin jotakin hyllyille...


En kyllä enää luopuisi pesutornistani! Oma pesukone minulla on ollut aina, mutta kuivausrummun hankimme nyt vasta tähän kotiin. Ja samalla uuden pesukoneen. Pesukoneeseen vaadin käsinpesutoiminnon, ihanuutta! :) Kuivausrumpukin on vain niin kätevä. Eihän sinne kaikkia vaatteita uskalla laittaa, mutta suurimman osan. Ja lakanat ja pyyhkeet tulevat aivan ihaniksi kuivurin käsittelyssä!

2 kommenttia:

 1. Käsinepesu-ohjelma on must. Pesukoneella "käsinpesu" on itseasiassa hellävaraisempaa kuin oikeasti käsin pestynä.

  Kuivausrummusta haaveilen, mutta kotimme 50-luvun minikokoiseen kylpyhuoneeseen se ei vain kuivauspatterin takia mahdu, vaikka normaalikokoinen pesukone onkin nurkkaan saatu mahtumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ai se on hellävaraisempaa koneella pestynä, kiitos tiedosta! En sitä aiemmin tiennytkään. Toivottavasti teillekin joskus saa kuivausrummun kotiutettua, on se vaan niin kätevä! :) Meillä ei onneksi ollut mitään pattereita tms. pesutornin tiellä. Kaappi oli seinässä edellisten asukkaiden jäljiltä, mutta sen sai revittyä irti ja pesutorni loksahti paikoilleen.

   Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...