keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Sisustuskuvahaaste: lempiväri

Tämä on paha. Niin paha. Minä kun olen niin värikäs ihminen sekä sisustuksellisesti että persoonana, niin valita nyt sitten vain yksi lempiväri. No can do, sorry! :) Mutta pystyin kuitenkin rajaamaan värit vain muutamaan, etten koko sateenkaarta esittele.

Kuva: imageblackandwhite.blogspot.com

Musta ripauksella blingblingiä tai jollakin ihanalla koukerokuviolla on vain niin hienonnäköistä!Turkoosi ei ole lempisisustusväreistäni häipynyt sen jälkeen, kun joskus sen mukaan sisustukseen otin. Kestosuosikki! Ja sopii loistavasti esimerkiksi (tumman)suklaanruskeaan yhdistettynä. Vaatteissa minulla taas on erilaisia kausia, välillä käytän vain lämpimän turkooseja vaatteita, välillä violetteja, sitten tulee punainen... :)Sopiipa turkoosi mielestäni myös tumman pinkin tai fuksian kanssa työhuoneessani, kuten tämä kattokruununi siellä.Tässä työhuoneeni verhossa sen sijaan löytyy varmaan kaikki lempivärini yhdistettynä! :) Seinän sävy tuli tähän kuvaan jotenkin liian punaisena. Vaikka väriä löytyy, ei se nyt ihan näin dramaattinen kuitenkaan oikeasti ole. :D


8 kommenttia:

 1. MIKÄ TUO ensimmäinen kiiltävä juttu on????? Harakka huomasi heti bling-blingit... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D :D Se on Lennolin Kylie at Home -tyyny. Aika kiva kyllä! En löytänyt enää tuota tyynyä heidän nettisivuiltaan, on jo varmaan poistunut mallistosta. Meinaan niitä kaksi puoleen hintaan ostin viime alesta. :) Mutta täältä löytyy lisätietoa Kylie at Home -mallistosta: http://www.lennol.fi/kylie-at-home. Sieltä löytyy muutakin blingblingiä! :)

   Poista
 2. Oi.. tuo turkoosi kattokruunu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kattokruunustani myös niiiiin paljon! :) Sitten olen nähnyt hyvin samantyyppisiä kattokruunuja mustanakin jne. ja himo iskee taas. Olen kattokruunufani. :)

   Poista
 3. Tutunoloinen kuva tuosta kattokruunusta... Saiko innoituksensa Jokakodista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, sielläkin oli muuten tuollainen kuva! Nyt täytyy sanoa, että en kyllä muistanut! :) Mulla on kato nykyään kuvatessa se, että KAIKKI pitää olla tuollai yhteen kohtaan tarkennettuja ja taka-alalla sitten sameampaa. Treenaan sitä kovasti ja on niin kivannäköistä. :D

   Poista
 4. Se on hyvä taktiikka ja hienonnäköistä jälkeä saat aikaan :) Katsoin ensin nopeasti, että Jokakodin kuvahan se siellä, hih :) Noi narsissikuvatkin olivat muuten tosi onnistuneita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, no mulla ei ole tapana väittää muiden kuvia omakseni laittamalla Pinkin työhuoneen logoa kuvien alakulmaan.

   Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...