torstai 29. maaliskuuta 2012

Sisustuskuvahaaste: Rakkain esine

Voi kun niitä rakkaita esineitä on niiiin paljon! Kännykkä nyt on ehdottoman tärkeä, mittaamatonta tunnearvoa on mumman tekemissä poppanaliinoissa, toisen mumman kirjomissa liinoissa, paapan häälahjaksi tekemässä kaappikellossa, toisen paapan maalaamissa tauluissa, puhumattakaan vanhempien, appivanhempien, sisarusten ja ystävien tekemissä jutuissa... Aapuuva!!!! :)

Mutta valitsin nyt tähän kuvaan kihla- ja vihkisormukseni. Kun reilu seitsemän vuotta sitten menimme kihloihin, olisin halunnut valkokultaisen sormuksen, tai vaikka sellaisen keltakultaisen sormuksen, johon on "sekoitettu" valkokultaa. Mutta "muotitietoisen" mieheni <3 <3 <3 mielestä valkokulta näyttää ihan hopealta, että en sitten saanut valkokultaista sormusta. :D Ja kun en silloin tajunnut, että kihlasormukset voivat ihan hyvin olla erilaiset, sellaiset kuin kumpikin haluaa, olin päättänyt, että samanlaiset pitää olla. Sitten sanoin, että okei, keltakultaa sitten, mutta kompromissina niin leveä sileäpintainen sormus kuin kaupasta löytyy! :DVihkisormuksen hankimme ystävämme isän kultakaupasta ja se on mielestäni ihan täydellinen! En ole siihen kyllästynyt ollenkaan vieläkään, reilun kuuden vuoden käytön jälkeen. :) Timantteja pitää toki olla, mutta ei sillai kivinä sormuksen pinnan päällä, vaan juuri noin upotettuna. Yksinkertaisen kaunista, mii laik.

Otin ensiksi kuvia sormuksista sormissani, mutta enhän minä näitä pulleita nakkisormiani kehtaa julkisesti esitellä! :D Sen sijaan valitsin yhden tärkeimmistä esineistäni taustalle, eli läppärini MacBook Pro:n, josta en hevin luovu. Tai kai se joskus pitää vanhuuttaan vaihtaa uuteen, mutta nyt on jo muutaman vuoden toiminut hyvin ja toimii edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...