perjantai 23. maaliskuuta 2012

Sisustuskuvahaaste: lipasto/taso

Halusin kuvata tähän lipastojuttuun mieheni kummitädiltään perinnöksi saaman senkin. Senkki on jo aikoja nähnyt, näkyy kulumina joka puolella. Olen mietiskellyt sen jossain vaiheessa maalaavani, pitänee ruveta ehdottelemaan sitä siipallekin. :) Senkki on kuitenkin tosi kaunis ja tykkään hirveästi noista lasiovista!
Majaansa senkin uumenissa pitävät isännän sarjakuvakirjakokoelma sekä viski-, konjakki- ym. varasto. Aku Ankat ovat tuolla puuovellisessa osassa. :)


6 kommenttia:

 1. Nuo lasit ovat kyllä komeat. Minkä väriseksi olet suunnitellut maalaavasi senkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on yllättäen ykkösvaihtoehto, mutta sitten tuli mieleen, että onnistuisikohan senkki hioa hyvin ja sitten petsata jotenkin tumman puun väriseksi. Tummaksi joka tapauksessa. Rakastan tummia värejä kalusteissa! :) Pitänee ottaa vähän selvää metodeista, ennen kuin ryhtyy hommiin. :)

   Poista
  2. Musta on komea! Minulla tekisi mieli maalata yksi vanha kaappi mustaksi, mutta koska kaappi on nyt käytössä, ei sitä voi ruveta maalaamaan. Ehkä sitten muuton jälkeen, kun tavaroille on joku muu paikka siksi aikaa. Siihen mennessä mieleni onkin jo voinut muuttua.

   Poista
  3. Kesäksi minullakin on jo ainakin yksi maalausprojekti, pitäisi saada myös loput kaksi jakkaraa maalattua mustaksi. Ensimmäisen parin sain maalattua viime kesänä, sitten inspiraatio tyssäsi. :) Projekteja riittää! Muuttamisen ja uuteen asuntoon asettautumisen aikana onkin hyvä tehdä just kaikkia maalaus- yms. kunnostusjuttuja, silloin siihen tuntuu olevan eniten kiinnostustakin, minulla ainakin. :)

   Poista
 2. Ihana senkki. Juuri tuollainen on hakusessa meidan kesakotiin. Milta vuosikymmenelta toi on? Ihana. En tekisi sille mitaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös tästä, on tosiaan mieheni kummitädin perintöä. En tiedä yhtään minkä ikäinen tämä senkki on! Mutta jos veikata pitää, niin vähintään 1960-luvulta ellei vanhempi. Kai. :) Siinä on kyllä tosi hieno väri nytkin! Kuvissa ei näy, mutta siinä on jo niin paljon kulumia ja viiruja joka puolella, että on sillai ehkä vähä huonosti elämää nähneen näköinen. Siksi olen maalaamisesta ruvennut haaveilemaan. Tai vaikka petsaamisesta niin, että puun syyt sieltä vielä näkyvät. Katsotaan miten senkin käy! :)

   Poista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...