lauantai 5. marraskuuta 2011

Helmet käyttöön!

Uusimmassa Avotakassa (marraskuu 2011) oli paitsi hieno kansi, myös varsin hauska idea! Minulla oli jokin aika sitten mahdoton hinku ostella erivärisiä helmiä ja käytinkin helmiä koruina tosi paljon. Nyt se kausi on hiipunut, ja menossa on oikeastaan "koruton" kausi. Käytän vain kihla- ja vihkisormuksia sekä kultaista kaulaketjua yötä päivää. Silloin tällöin laitan ehkä jonkin rannekorun. Mutta ehkäpä jossain vaiheessa on tiedossa taas runsaampi tyyli korujen käytön suhteen. :) Mutta nyt sain tämän Avotakan kuvan ansiosta helmet taas käyttöön!

Ensiksi tässä kuva Avotakan kannesta. Yleensä lehtien kannet eivät minuun tee oikein mitään vaikutusta, mutta tässä numerossa oli jokin juttu. Hieno kuva, upeat värit! Voi tietty olla, että tällä hetkellä minulla on menossa violetti kausi sekä sisustuksessa että vaatteissa. :)


Tästä kuvasta se ajatus sitten lähti.


Meidän makuuhuoneemme lamppu on v.a.n.h.a. :) Se on ollut vanhemmillani olohuoneessa joskus vuonna kivi ja paperi, sitten se on seurannut minua eri kodeissani. Lamppu ei todellakaan ole viimeisimmän trendin mukainen :) mutta siinä on jokin juttu, josta tykkään. Nyt lamppu on meidän makuuhuoneessamme ja ajattelin piristää lookia helmillä. Näyttävämpi lopputulos olisi varmasti ollut, jos lamput eivät olisi pyöreitä palloja, vaan "kynttilöitä", kuten Avotakan kuvassa. Näin helmet olisi voinut kiertää ihan reunoja myöten, eivätkä ne olisi jääneet vain keskelle. Mutta tässä taiteiluni, ihan kiva siitä tuli. Ainakin on erilainen! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...