lauantai 19. marraskuuta 2011

Jumalainen nettikauppa

Nonni. Nyt sitten tiedän, mihin meikäläisen rahat hupenisivat, jos olisi ylimääräisiä satasia (ja tonneja) taskun pohjalla. Onhan säästäminen tietty keksitty... :D Löysin a Kiss from past.... -blogista ensiksi ihanan verhokuvan ja sitten kun selvisi mistä kuva oli peräisin, niin voi voi voi... Tämmöisestä Anthropologie-verkkokaupasta. Tsekkailin pääasiassa nyt sisustuspuolta, mutta löytyypä sieltä toki koruja, kenkiä, vaatteita...

Meillä ei sisustus ole pääsääntöisesti "kruusattua" (suom. koristeellista, romanttista), mutta yksittäisiä juttuja on kiva laittaa sinne tänne. Kuten työhuoneessani on koristeellinen - muovinen (akryyliä) :D - kattokruunu, käytävämaton kuvio on ornamenttikuviota jne. Niin tämä verkkokauppa sitten osuu ja uppoaa kyllä minuun sitten täydellisesti. Katsokaa nyt vaikka näitä kuvia! Eikö olisi kiva ripotella joku näistä johonkin kodissa? Ai että, lukisikohan joulupukki tämän postaukseni? :D Okei, onhan siellä monta tuotetta, josta suorastaan saan näppylöitä, sen verran rimpsuttimia ovat. Mutta löytyy seasta helmiäkin!

Tässä "muutama" kuva, enjoy! :) Kaikki kuvat: www.anthropologie.eu.

Saisinkohan siipalta ostolupaa tälle suihkuverholle... Niin iiiiihana! :) :)
Olisipa muuten nätti essu! :) Kyllä passaisi tämä päällä köksätä! :D
Niin kaunis pikkurasia! Sinne voisi laittaa vaikkapa sormuksia... :)


Kaikki kuvat on lainattu www.anthropologie.eu-sivustolta. Jos haluat kuvasi poistettavan blogistani, otathan yhteyttä: pinkkityohuone @ gmail.com.

All pictures have been borrowed from the site www.anthropologie.eu. If you want your pictures to be removed, please contact: pinkkityohuone @ gmail.com.

3 kommenttia:

 1. kivaa että inspiroiduit :) toi pikkuinen korurasia on muuten uustuotantomalli vanhalle ranskalaiselle kellorasialle :D noita näkee ranskalaisissa blogeissa joskus "oikeesti" vanhoina :)
  kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Anthropologien verkkokauppa on melko kallis Euroopassa. New Yorkin matkoilla olen kuitenkin tehnyt liikkeestä edullisemmin hyviä pikku löytöjä niin kotiin kuin päälle pantavaksi

  VastaaPoista
 3. akissfromthepast: todellakin inspiroiduin, aivan ihania tuotteita! :) Onpa kiva tietää kellorasian alkuperästä, joka päivä oppii jotain uutta. Kyllä ranskalaiset vain osaa! :)

  Lumo: Oi mahtavaa, kiitos vinkistä! Haaveena on joskus päästä myös New Yorkiin, joten Anthropologien liike on sitten pakollisena vierailukohteena silloin. :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...