perjantai 18. marraskuuta 2011

Ihania lastenvaatteita Huuto.netissä!

Nyt seuraa ihan rehti mainos. :) Mutta pakko on mainostaa, nimittäin Huuto.netistä löytyy pilkkahinnalla tämän syksyn malliston uusia lastenvaatteita Carozelin loppuunmyynnissä.


Esimerkiksi Legon toppa-asuja ja -haalareita, farkkuja, paitoja... Paljon kokojakin jäljellä! Siis toistaiseksi, nopeat syövät hitaat. :)

Ja hei, postikulut sisävaatteille VAIN 2 €! Ulkovaatteille 7 €, joutuu lähettämään sen verran isossa pakettissa, että maksaa enemmän postittaminen.

Kyseessä on sisareni liike, itse olen jo hamstrannut ison kasan lastenvaatteita, vaikka lapsista ei ole vielä tietoakaan! Ottakaapa minusta mallia ja ostakaa nyt kun halvalla saa! :D Ja jouluhan on ihan ovella, löytyisikö täältä hyviä joululahjoja?

Ja jos teillä on kysyttävää näistä vaatteista, niin kysykää toki siellä Huuto.netissä tuotteiden sivuilla. Sanna vastaa mielellään ja antaa lisätietoja! :) Minulta ei kannata kysellä, en tiedä lapsista enkä niiden vaatteista yhtikäs mittään. :D Mutta ohjaan kysymykset sitten toki eteenpäin minua viisaammalle.

Tässä maistiaisia. Kivaa huutelua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...