torstai 17. marraskuuta 2011

Joulua odotellessa...


Nyt on taas se aika vuodesta, kun pitäisi pystyä pitämään salaisuuksia kaikista lähimmiltä ihmisiltä KUUKAUDEN AJAN!!!!! En ole kovin hyvä ikinä tekemään mitään yllätyksiä, kun tykkäisin niin kovasti kertoa, mitä kivaa olen keksinyt. :)

En nyt voi täällä paljastaa - vaikka mieli tekisi - mitä keksin miehelleni nimipäivälahjaksi. Hänen nimipäivänsä on juuri ennen joulua. Tottakai meinasin lahjan jo möläyttää tässä yhtenä päivänä, kun olin niin innoissani siitä. Onneksi tajusin ja nielaisin loppulauseen juuri sopivasti! :)

En ollenkaan ole innoissani joulusta, eeeen... :) Joulukoristeita meillä ei kyllä vielä ole missään esillä, vasta haaveilen parvekkeen muuntumisesta valomaailmaksi. Joulukuusenkin paikka on jo katsottuna valmiiksi. Haluaisin niin ensimmäisen oman kuusen, kun kerrankin kotiimme sellainen mahtuisi! Saas nähdä, mistä sellainen täällä Helsingissä hankitaan, tai onhan noita kuusikauppiaita tietenkin. Olen vain tähän asti tottunut pohojalaasena siihen, että kuusi haetaan omasta tai kummisedän metsästä. :)

Ei ole enää pitkä aika jouluun, alle kuukausi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...