keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Lehtikokoelma

Järjestin lehtikokoelmaani uudelleen. Päätin jopa heittää kasan lehtiä paperinkeräykseen! Iso pussillinen lehtiä lähtee myös kiertoon, jospa joku muukin haluaisi niitä lukea. Terveisiä äidille siis. :) Kun ei raaskisi heittää kuitenkaan ihan kaikkia paperinkeräykseen... Vähän taitaa olla hamstraajan vikaa minussakin. :)

Ennen järjestin lehdet pahvikoteloihin, mutta ne ovat tulleet täyteen jo ajat sitten ja aloin änkeä lehtiä koteloihin väleihin... Sitten totesin, että lehdethän mahtuvat samalle hyllylle paljon paremmin vain kasaamalla päällekkäin. Voi olla, että taas puolen vuoden päästä hurautan Ikeaan ostamaan niitä pahvikoteloita, mutta nyt on hyvä näin. :)Säästin kaikki Modat ja Novitat, kuvassa vasemmalla. Niitä on abouttiarallaa 80 kpl tällä hetkellä... Jossain vaiheessa tuokin hylly tulee täyteen, kun lehtiä aikansa tupsahtelee, pitänee sitten ruveta karsimaan vanhimmasta päästä. :D

Toinen hylly sisältää KG-lehtiä sen vuoden ajalta, kun osallistuin lehden Onnistuja-kilpailuun. Tulin kolmanneksi. :) Lisäksi siinä päällä on muita askartelu- ja käsityöidealehtiä, sekä Maa- ja kotitalousnaisten Keskuksen kustantamaa Koti-lehteä. On muuten ihan kiva lehti, on monesti hyviä käsityövinkkejä!

Tein suuren ja raskaan päätöksen laittaa kaikki sisustuslehdet (Deko, Avotakka ja Divaani) kiertoon. Rupesin miettimään, että enhän minä niitä lehtiä ikinä uudelleen lue, kun melkein joka viikko tulee uusi lehti. Käsityölehdet ovat eri asia, niitä aina silloin tällöin pläräilen ideoita etsien. Siis huom. KIERTOON, eli annan ne eteenpäin, niin minun ei tarvitse tehdä sitä mahdotonta päätöstä, heittääkö lehdet pois vai ei, enkä tule tietämään milloin lehtien karmaiseva kohtalo paperinkeräyslaatikkoon joutumisesta tulee olemaan. Paljon ihmisystävällisempi tapa tämä kierrättäminen, annetaan lehdet vain uuteen hyvään kotiin. :D

Tämähän oli tosi huipputärkeä postaus, mutta halusin kuitenkin raportoida tästä suuresta ajattelua vaatineesta tämänpäiväisestä urotyöstäni! :)

2 kommenttia:

  1. Heips, tulen paremmalla ajalla tutustumaan paremmin blogiisi. Pinkki on mun lempiväri :)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa vain! Pinkistä tykätään täälläkin! :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...