perjantai 4. marraskuuta 2011

Uusia ihanuuksia kenkähyllyssä

En tiedä, pitäisiköhän sitä esimiehille ilmoittaa, että se on ihan sama, kierrätetäänkö minun palkkani pankkitilini kautta, vai ihan suosista saada vain palkka kenkinä. Niin se menee kuitenkin... :D No ei vaiskaan, mutta taas löytyi kaupasta pari uutta ihanuutta. Toiset oikeasti tarpeeseen, toisetkin oikeastaan ihan tarpeeseen kyllä. :D

Hokasin joku aika sitten, että vaikka kenkävarastoni on aikamoinen, sieltä puuttuu kengät lenkkareiden ja "fiksujen" kävelykenkien ja saappaiden väliltä. Kun lenkkareita nyt ei joka paikkaan voi laittaa, mutta olisi kivaa laittaa joskus rennommatkin kengät kuin avokkaat, nilkkurit tai saappaat. Siispä hankin nämä kivat ja tyylikkäät tennarit! Niissä on ohut karvavuori, joten kylmemmälläkin kelillä tarkenee.


Ja nämä toiset sitten niin tulivat myös oikeastaan ihan tarpeeseen, nämä ovat nimittäin vasta toiset saappaani! :) En ole vuosiin vaivautunut edes sovittamaan saappaita, koska olen ollut varma, että eivät saappaat kuitenkaan mahdu pikkupohkeideni ympärille. Mutta nyt, kun olen töissä kenkäkaupassa, niin kummasti sitä huomaa, missä saappaissa on leveämpi varsi ja rupeaa kokeilemaan niitä... Näin kenkävarastooni on alkanut kotiutua myös saappaita. Ai että, ihanaa! :) Nämä saappaat on tehty ihanan pehmeästä nahasta... Ihan rakastuin! :)

Kuva: www.clickshoes.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...